26 de gener del 2012

La comissaria dels Mossos de l'Ametlla de Mar es començarà a fer enguany

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha confirmat aquest dijous en declaracions al Canal 21 Ebre, com ja havia apuntat a finals de desembre, que les obres de la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra que s’ha de construir a la població començaran aquest mateix 2012. Segons ha explicat Martí, la previsió és que l’equipament estiga totalment enllestit al 2013. L’alcalde de l’Ametlla de Mar ha mostrat la seua satisfacció perquè després d’anys de contínues demandes, la Cala tindrà en breu una comissaria dels Mossos d’Esquadra que també ha de donar servei a bona part de la comarca del Baix Ebre. En aquest sentit, l’alcalde de l’Ametlla ha volgut agrair especialment al conseller d’Interior, Felip Puig, l’esforç que ha fet el govern català per tirar endavant aquest projecte tan esperat. De fet, Puig ha donat a conèixer aquest dijous que Interior ha inclòs l'inici de la construcció de la comissaria de l'Ametlla de Mar en el pressupost del 2012.

La comissaria dels Mossos d'Esquadra de l'Ametlla de Mar es construirà en uns terrenys del sector 22b1, proper a la primera rotonda d'accés al poble des de la carretera N-340, una zona en què també s'ha d'instal·lar una gran superfície comercial de la cadena Mercadona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta