20 de febrer del 2012

Paladella descarta un acord amb Ventura abans del congrés del PSC



L’alcalde de Batea i candidat a primer secretari del PSC de les Terres de l’Ebre, Joaquim Paladella, ha descartat aquest dilluns l’assoliment d’una candidatura unitària amb vista al congrés que la federació ebrenca del partit celebra el proper dissabte, 25 de febrer, a Sant Jaume d’Enveja. Paladella ha afirmat que la seua candidatura no té cap intenció d’arribar a un acord abans del congrés de la federació ebrenca del PSC, sinó que vol arribar a “discutir amb veu alta” per posar els fonaments del futur més immediat del partit. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, el candidat a primer secretari del PSC de les Terres de l’Ebre ha deixat clar que qualsevol acord amb l’altra candidata, la diputada Núria Ventura, no serà possible fins després de les votacions, tot i que comparteixen molts dels plantejaments sobre quin ha de ser el camí del partit.

En la mateixa entrevista, Paladella ha valorat molt positivament la figura personal i política de l’exalcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura. Però Paladella ha insistit en què els socialistes de les Terres de l’Ebre necessiten un nou lideratge, i no una persona que puga fer de funcionària per dirigir el partit al territori. L’alcalde de Batea ha afirmat que, tot i que té el suport d’alcaldes i regidors de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre, aspira a liderar la federació ebrenca del PSC. En aquest sentit, també per millorar l’encaix d’aquestes dues comarques en el projecte de Terres de l’Ebre. Paladella ha conclòs que l’encaix de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre en el projecte de Terres de l’Ebre és una assignatura pendent de la societat del territori, i que la seua candidatura pot liderar aquest procés en l’àmbit del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta