28 de febrer del 2012

Ulldecona ajusta la plantilla de l’Ajuntament a la realitat econòmica



L’Ajuntament d’Ulldecona té un deute global de gairebé nou milions d’euros, i l’equip de govern format pel grup independent, el PP i CiU no descarta haver de fer més acomiadaments de personal a l’estiu. Així ho ha explicat aquest dimarts la segona tinent d’alcalde d’Ulldecona i regidora de Governació i Patrimoni, Isabel Salas, durant el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna. La regidora del Partit Popular ha recordat que Ulldecona destinava més del 40% del seu pressupost anual a pagar el personal de l’Ajuntament, i ha afirmat que aquesta situació era insostenible. Segons Salas, el govern anterior de la socialista Núria Ventura havia estirat més el braç que la màniga. És per això que l’Ajuntament ha hagut de reduir el 19% de la seua plantilla. De fet, cap a l’estiu podrien haver-hi més acomiadaments, si les mesures d’ajust no han estat suficients.

Salas ha estat molt crítica amb la gestió de l’anterior govern del PSC i d’Esquerra. Així, a més dels set milions d’endeutament municipal reconegut, l’actual govern de l’independent Celestí Hervàs s’ha trobat amb una sèrie de pagaments pendents que fan pujar el deute total a uns nou milions d’euros. Un “forat” econòmic que, segons Isabel Salas, els membres de l’actual govern no coneixien quan estaven a l’oposició.

En la mateixa entrevista, Salas ha justificat la decisió de derogar la taxa municipal d’extracció de pedra i àrids, una mesura que ha estat criticada pel grup municipal del PSC. La segona tinent d’alcalde d’Ulldecona ha remarcat que aquesta ordenança era il·legal, segons va determinar un informe jurídic de la Diputació de Tarragona, i que l’anterior alcaldessa hauria d’haver-la retirat abans de les eleccions municipals.

1 comentari:

  1. governats per CIU i PP retallades a tuti pleni de ben segur,q estos en saben d'aixo... i si no cop de porra com a València

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta