18 de febrer del 2012

Ventura oficialitza la seua candidatura perquè el PSC siga 'útil per transformar la societat'



La diputada i portaveu del PSC a Ulldecona, Núria Ventura, ha presentat aquest dissabte la seua candidatura a primera secretària del PSC de l'Ebre, en un acte obert als militants que s'ha celebrat al Museu de la Pauma, del Mas de Barberans. De fet, Ventura ha estat acompanyada per l'alcalde del Mas de Barberans, Josep Maria Lleixà, ja que els socialistes hi governen des del 1979. És a dir, des de les primeres eleccions democràtiques. “Després d'una reflexió personal i col·lectiva, crec que sóc capaç d'oferir al partit tot el que he après al llarg dels darrers anys, per tal de renovar les nostres esctructures; per dinamitzar els nostres òrgans de direcció, des del convenciment que, si canviem el funcionament del nostre partit i l'obrim, anirem recuperant a poc a poc la confiança dels ciutadans i ciutadanes”, ha afirmat Ventura. L'exalcaldessa d'Ulldecona s'enfrontarà en el congrés del proper 25 de febrer, a Sant Jaume d'Enveja, amb l'altre candidat a la primera secretaria del PSC de les Terres de l'Ebre: l'alcalde de Batea i exdiputat Joaquim Paladella, qui va presentar la seua candidatura aquest dijous passat.

Ventura ha ofert als socialistes ebrencs el seu "compromís i voluntat de treball per encarar el futur". “El PSC ha de tornar a ser un instrument útil per transformar la societat en què vivim, i això ho hem de començar a fer des dels nostres pobles, des dels nostres barris i des de les diferents entitats, associacions i col·lectius que tenim més a prop”, ha assenyalat la candidata.

Quant als seus principals objectius, Ventura considera clau donar al consell de federació, com a màxim òrgan del partit entre congressos, “el rang que es mereix”, tot fent-lo més ampli, més participatiu i amb més debat, “per marcar les estratègies de futur per al territori”. La candidata a la primera secretaria del PSC ebrenc també ha fet una aposta per donar més suport a les agrupacions, i ha apuntat la importància de la interlocució entre els càrrecs, orgànics i institucionals, i la militància.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

1 comentari:

  1. Jo no sé quin futur i benestar volen, si amb l'espoli fiscal que patim avalat per Carmen Chacón contraria al concert econòmic.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta