8 de març del 2012

Mercadona ja pot fer obres a l'Ametlla de Mar, on crearà 40 llocs de treball

Mercadona ja té llicència d'obres per construir una gran superfície comercial a l'Ametlla de Mar. Serà un supermercat per ambients, com els que recentment també s’han obert a Móra d’Ebre i a Tortosa. En pocs mesos, quan s’acaben les obres d'urbanització del sector 22b1, on també s’ha de construir la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’Ametlla de Mar, Mercadona iniciarà les obres del seu centre comercial, que ocupara 1.600 metres quadrats i disposarà d'un aparcament amb capacitat per a 200 vehicles.

D'altra banda, Mercadona és una de les empreses que millor està afrontant l’actual crisi econòmica. Ahir, la cadena valenciana de supermercat va informar que el 2011 ha estat el millor de la seua història, ja que els seus beneficis han augmentat un 19 per cent, fins assolir els 474 milions d’euros. A banda, Mercadona va crear 20 llocs de treball cada dia, un total de 6.500 llocs de treball durant el 2011. De fet, 81 d’aquests llocs de treball es van crear en els nous supermercats de Móra d’Ebre i de Tortosa, que van obrir l’estiu passat, i unes 40 persones més podran trobar feina enguany en el nou Mercadona de l’Ametlla de Mar. A banda, Mercadona també està ampliant les instal·lacions del supermercat que ja tenia al barri tortosí de Ferreries. I darrera de tot aquest imperi està l’empresari Juan Roig, que ahir va parlar en públic. I l’amo de Mercadona va donar la seua visió i la seua recepta contra la crisi: menys retallades, però més control de la despesa pública per evitar el malbaratament dels recursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta