7 de març del 2012

Tortosa retirarà els vehicles estacionats a les lleres dels barrancs

L’Ajuntament de Tortosa no atendrà, almenys de moment, la demanda de la setantena de veïns del raval de Sant Llàtzer que havien reclamat al consistori que torne a reaslfatar el camí del barranc de la Llet. L’equip de govern de CiU va rebutjar dilluns a la nit la moció dels socialistes que donava suport a la demanda dels veïns, després dels danys causats en el camí per les pluges i la barrancada del passat 20 de novembre. De fet, la primera tinent d’alcalde d’Urbanisme i portaveu de CiU, Meritxell Roigé, va explicar que s’han fet actuacions d’urgència per garantir l’accés dels veïns, i que en breu anivellaran la zona, però que no hi ha pressupost per tornar a pavimentar el camí. D’altra banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va confirmar durant el ple la prohibició d’estacionar els vehicles a la llera dels barrancs.

4 comentaris:

  1. Esta molt be això de prohibir l’estacionament de vehicles a la llera d’un barranc. Fins i tot diria jo que es de sentit comú.... Sentit que pel que sembla no ha acompanyat al Ajuntament per concedir llicencia d’obres i permetre construir a la llera dels mateixos...Ara aquesta prohibició -recomanació arriba tard. No us sembla ?

    ResponElimina
  2. La constant reducció d’estacionaments lliures i la conversió a zona blava, constata una prioritat- obsessió d’aquest govern municipal pel tema. Si ara afegim la prohibició d’estacionament als barrancs, digueu-me on posarem la nostra ferralla ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Als barrancs, no sé, pero llocs on abans es podia aparcar gratis, no entenc perque ens els treuen. Hi ha alguna explicació racional per la re-organització de la plaça entre CAP Temple i Bar Aragones? Amb les ratlles que han pintat, i el re-posicionament dels contenidors, segur que ens han tret 4 places. Segur que hi ha algun motiu important, pero no arribo a veure-la.

      Elimina
  3. a vore quan s'inventen les capsules hoi poi per poder ficar-nos el cotxe a la butxaca... ai no, calla! q llavors no podran traure diners de les zones blaves ni de quan es desborden els barrancs i s'enporten los cotxes, que lo mal l'han de pagar els propietaris dels cotxes per haver-los deixat allí perquè no hi ha més lloc!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta