30 de març del 2012

Xavier Royo (CiU): ‘És l’opció menys dolenta per salvar la cooperativa de l’Aldea’



El portaveu de CiU a l’Ajuntament de l’Aldea, Xavier Royo, ha valorat molt positivament que els impositors de la secció de crèdit hagen acordat fer-se càrrec de la cooperativa agrícola, per salvar l’entitat i poder desbloquejar els comptes. Royo ha afirmat que és l’opció menys dolenta de totes, ja que els impositors podran agafar les regnes de la cooperativa agrícola de l’Aldea, i els beneficis que puga tenir el futur podran revertir en la millora de la caixa de la secció de crèdit. D’aquesta manera, segons el pla de viabilitat, l’any 2018 els impositors podran haver recuperat la totalitat dels 4,7 milions d’euros que encara continuen bloquejats. El portaveu de CiU ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a l’informatiu matinal del Canal 21 Ebre.

En la mateixa línia, Royo ha afirmat que no se’ls ha passat pel cap el tancament i la liquidació de la cooperativa agrícola. Segons el portaveu de CiU, hauria estat un cop molt fort per a la població de l’Aldea, però també una notícia molt negativa per a la comarca, ja que l’hortofrutícola és una de les més emblemàtiques de les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, Royo ha evitat pronunciar-se sobre els possibles culpables de la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa agrícola de l’Aldea. Però el portaveu convergent ha remarcat que l’actual junta rectora ha presentat una querella contra l’empresa que havia fet les auditories dels dos últims anys. El portaveu de CiU també ha evitat enfrontar-se amb l’alcalde, el republicà Dani Andreu, per les seues crítiques a la gestió que ha fet la Generalitat. Però Royo ha afirmat que, gràcies a la pressió que han fet al govern català i a la cooperativa, aquest divendres s’han pogut ingressar 1.000 euros a les llibretes dels afectats. A més, també ha destacat que ja s’han desbloquejat 800 dels 1.150 comptes bloquejats. Royo també ha dit que cal ser realistes, i que no es pot demanar que la Generalitat injecte dines a la secció de crèdit de la cooperativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta