23 d’abril del 2012

Cultura se suma als actes de Sant Jordi amb un recital poètic d'Albert Roig

El director dels serveis territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, Francesc Ferrer, ha destacat aquest dilluns el paper en favor de la literatura i de la cultura ebrenca que estan fent les fires literàries de l’EMD de Jesús i de Móra d’Ebre. Ferrer ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna per valorar molt positivament les aportacions de la fira literària Joan Cid i Mulet, de l’EMD de Jesús, i de la fira Litterarum i del llibre ebrenc de Móra d’Ebre. Però també ha destacat la importància de la propera fira literària d’Ascó, o de la Nit de les Lletres Ebrenques d’Amposta.

De la mateixa manera, el director de Cultura també ha destacat la contribució d’Òmnium Cultural i del Consorci de Normalització Lingüística a les Terres de l’Ebre, que enguany han editat el seu opuscle Tastets de lletres de les Terres de l’Ebre amb textos de la tortosina Zoraida Burgos.

D’altra banda, per celebrar la diada de Sant Jordi, els serveis territorials de Cultura també han organitzat el recital poètic Una música de cavalls negres, un recull de poemes d’Albert Roig del llibre La Tempesta, amb música de Jordi Gaspar, la participació de l’actriu Mònica van Canpen i la cantant Laia Gagigal. El recital es farà a la sala d'exposicions del Palau Oliver de Botellera partir de les vuit del vespre.

1 comentari:

  1. SI ENCARA NO HEU COMPRAT EL LLIBRE DE SANT JORDI, ENCARA ESTEU A TEMPS DE COMPRAR EL LLIBRE: "EL CONEJO BLANCO", de Nino Treusch. Sinopsis: Jan Tes es el hombre de éxito que todos quieren ser. Tiene por delante una carrera envidiable, su mujer, Julia, es perfecta y tiene dos niños preciosos. Pero pronto se verá obligado a tomar una decisión que lo cambiará todo para siempre. Cuando la multinacional de telefonía móvil para la que trabaja le ordena desmantelar el centro de fabricación y desarrollo de móviles en Bangalore, India, Jan decide que ha llegado el momento de decir la verdad. Su conciencia no le deja callarse más los motivos que se esconden tras la operación y decide hacer público aquello que mucha gente ha temido desde los inicios de la telefonía móvil: los usuarios están expuestos a una radiación que puede resultar mortal. Una información que la multinacional ha mantenido oculta y una decisión por la que pagará un altísimo precio. Pero si la verdad sobre el alcance de las radiaciones no sale a la luz miles de personas morirán o enfermarán gravemente. La cuenta atrás ha empezado.

    "Nunca antes un autor había lanzado una piedra tan grande contra el lago de los negocios" "Treusch nos invita a pensar", "una novela adictiva"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta