14 de juny del 2012

Cal multar les prostitutes i els clients a les carreteres? #PrimeraColumna

En el programa d'aquest dijous de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si són partidaris de multar prostitutes i clients a les carreteres catalanes. I és que els Mossos d’Esquadra de Trànsit ja ha començat a imposar les primeres sancions, segons van explicar ahir dimecres fonts del Departament d’Interior. De fet, l’anomenada Operació Voral es troba activa des de dilluns passat, i preveu que la policia puga multar prostitutes i clients a les zones properes a les carreteres. I és que la pràctica de la prostitució es considera una infracció de trànsit greu, i per això les multes podrien assolir els 30.000 euros. A més, més endavant, la conselleria de Felip Puig també podria vetar la prostitució als carrers, a partir d’una nova llei de l’espai públic. A banda, la Generalitat ha demanat al govern de l’Estat que penalitze també la pràctica de la prostitució en les carreteres que depenen de Madrid. De fet, el ministre de l’Interior, el català Jorge Fernández Díaz, també ha apostat aquesta setmana per una reforma del Codi Penal, per lluitar d’una forma més eficaç contra l’explotació sexual de les dones, i va plantejar sancions en totes les carreteres d’Espanya. Per tant, aquesta és la nostra pregunta del dia. Esteu d’acord amb les multes a prostitutes i clients a les carreteres catalanes?



Imatge www.elbrugers.cat

1 comentari:

  1. Fa uns anys en motiu d'un partit de la RECOPA que jugava el Reial Mallorca a Moscou, nombrosos membres del govern balear van anar a salons de relax de luxe moscovites, al meu poble se'ls diu bars de putes cares, pagant amb visa parlamentària. encara es van enfadar davant la denúncia. Es va fer cèlebre la frase: Se'n van de putes pagant ses poble i encara s'enfades, és que és ses colmo.
    Doncs moltes de les cabòries-lleis de l'honorable Felip Puig és això, Ses colmo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta