24 de juliol del 2012

Un ferit per arma blanca i dos detinguts en una baralla davant d'un local de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- Una discussió entre diversos grups de persones, davant del local d'oci nocturn Moët de Tortosa, el passat dissabte a la nit, va acabar amb un home ferit per arma blanca i una parella detinguda. Els fets van començar arran la discussió entre un grup de nacionalitat espanyola, un grup de romanesos, i un home albanès i la seua companya -d'origen romanès-. Després que els primers abandonessen el lloc dels fets, el conflicte va anar pujant de to fins que l'home albanès hauria atacat amb un ganivet un dels romanesos, tot causant-li una ferida a la zona lumbar, si bé no va afectar-li cap òrgan. Finalment, tant l'atacant com la seua companya van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra, després d'haver fugit i intentat amagar-se en una casa. Els Mossos imputen al detingut un presumpte delicte de lesions i, a la seua companya, per encobriment. Tots dos han passat ja a disposició judicial. Per la seua banda, la víctima va ser traslladada a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i ja ha estat donada d'alta.

Imatge Google Maps

18 comentaris:

  1. Crec recordar que no es la primera vegada que passa un fet de característiques semblants aquí mateix. Esperem no lamentar fets més irreparables.

    ResponElimina
  2. No entenc com a la gent li agrada anar a estos antros. Suposo que deu ser allò de Vicente.
    La nit no porta res de bo. Encara que lo DNI digue que son majors d'edat, la realitat es un altra.

    ResponElimina
  3. ignorant, que tu no entiendas, no significa que que puedas llamar antros a locales de ocio. en tus comentarios hay mucho de tu nombre y demasiada amargura. el DNI dice que nos haremos responsables de lo bueno y lo malo que hagamos. Ximo, por desgracia en toda concentración de gente hay quien no sabe controlarse. a nadie le gusta que pase cerca de casa. pero siempre tiene que estar cerca de alguna casa.

    ResponElimina
  4. Tu que sas, si ni me coneixes i ni dones la cara. Ficar-te en lo meu nick, si que diu molt de tu.

    ResponElimina
  5. Tot el que vulguis DFM, però quan l'alcohol corre en proporcions poc aconsellables, el risc de que passi és més gran. Curiosament devant de casa meua mai ha passat una cosa així, a les portes de discoteques i locals d'oci de l'estil ( jo no dic "antros" ) sí que ha passat. Amb això com pots suposar ni acuso ningú ni culpo ningú de res, simplement constato. Ja dono per sentat que en aquests llocs ni es despatxa alcohol a menors ni a gent amb potencial perillositat per sobrecàrrega....

    ResponElimina
  6. ignorant, no me meto con tu nick. me meto con tu actitud de menospreciar a un gremio. ximo, te doy la razón, quería decir que estos locales están cerca o al lado de alguna casa.

    ResponElimina
  7. A IGNORANT,si us plau,un respecte per a tots els que treballen a aquest "antro",els propietaris son gent que es guanya la vida honradament i un de muns fills treballa moltes nits amb ells.Gracies al que guanya honradament a aquest antro,es pot permetre de practicar l'esport que per manca (o l'inexistencia)de suport institucional,no podria.Com que fico el meu nom,espero que un dia et presentes,no et capigue dubte que et convidare a pendre el que vulgues a aquest "antro" a lo millor t'animes i "adeprens" a ballar "regueton"

    ResponElimina
  8. per començar dir que els primers culpables son aquest individus,i despres saber si aquest o altres individus amb comportaments violents es deixen entrar aquest local o al del costat ja que hi ha servei de "seguretat"/1controlador.

    I despres com es que hi han locals amb incidencies i en hi han que no?

    Jo si tingues un local d'oci depen de quin individu tindria l'entrada prohibida

    ResponElimina
  9. Kaesar, els locals amb aquestes problemàtiques son els que tanquen més tard i que tenen més capacitat.
    40 anys d'experiència, per si et serveix.
    I no et conto els "pollos" que es muntaven al famós "Drugstore" tortosí, "lo bar de l'estació", un dissabte qualsevol.
    Però, eren altres temps.
    Ignorant, sense els estels que surten de nit, encara estaríem menjant pedres amb borraines. "Tot te el seu lloc", Auguste Dupin

    ResponElimina
  10. Tots tenen la seua part de culpa, però es innegable que els locals de marxa són un viver de joves descontrolats i buscadors de jaleos, si sumem les drogues que se consumeixen ( l'alcohol el considero dins de les drogues), és un còctel explosiu que només pot causar problemes a l'entorn.
    Si tothom fos com tu, Kaesar, no crec que estaríem parlant d'aquests fets, però per desgracia passen estes coses i on més a estos puestos.
    No he dit que tots los joves siguen uns descontrolats, ja que alguns de vatros sou experts en fer entendre lo que no dic, però en que he hagen 5 de cada 100, ja és suficient per que estes coses passen.
    Potser no tinc l'experiència teua, Pauper, però crec que tinc motius per pensar així, ja que també he tingut 20 anys i companys descontrolats que a hores d'ara han passat de ser uns perduts a dir que s'han perdut la seua joventut entre copes, jaleos i merda en general.
    Si algú vol ficar-ser en contacte en mi personalment, només a de apretar damunt d'ignorant com han fet alguns blocaires.

    ResponElimina
  11. Per si algu ha perdut la memoria...Que aixeque la ma qui no haigue vists bufetades a una boda,bateig,o comunio,dins i fora de l'esglesia.
    Ho dic per a recalcar que inclus a llocs força respetebles tambe hi han jaleos.
    PE. He vists pegarse a enterros....

    ResponElimina
  12. Jo aixeco la ma. No per portar-te la contraria, sinó perquè no ho he vist mai. Ho sento.
    Però al futbol si que he vist jaleos, sobretot provocats per un entrenador de futbol molt famós per estes terres.

    ResponElimina
  13. No ho nego, jo a una boda si que en vaig veure, ara, en defensa pròpia, te diré primer, que va ser culpa de l'alcohol i segon que no va ser a la que estava jo, va ser a l'altra i al Censals.
    Ara, dins l'església ? Vols dir que no hauries de triar millor on vas, Ildefonso ?

    ResponElimina
  14. Ildefonso!! Jo aixeco la ma! no he vist ni una simple empenta ni en una boda ni un enterro.

    ResponElimina
  15. Una boda o un funeral no seria una boda o funeral sense 4 osties ben repartides ... conec algù que va acabar a comisaria per pegar el seu germà a l'enterrament de son pare.

    ResponElimina
  16. Quin respecte pel difunt... Estes coses no les puc entendre...

    ResponElimina
  17. Brian, ves que no hi hagués una herència pel mig......

    ResponElimina
  18. No, deixant de banda l'humor negre, en serio que passa - no diria sovint, pero si que passa - a Anglaterra. L'explicació habitual és que hi ha massa cervesa al mig - sembla ser que son dies de molta tensio i membres de familia que no se soporten es senten "oblgats" a acudir a la ceremonia, beven molt, i en un moment donat tot es pot explotar.....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta