20 d’agost del 2012

Samitier i Morgat Morgat, caps de cartell al festival 'Llévame al huerto' de Tivissa


TIVISSA (Ribera d'Ebre).- El festival de música 'Llévame al huerto' de Tivissa tornarà a obrir portes el proper dissabte, 25 d'agost. La bona acollida i l'èxit de públic de la primera edició ha provocat que l'organització del festival haja ampliat el nombre de concerts. En aquesta segona edició, els grups convidats són Morgat Morgat, Samitier, Too Many Pibons, Stolen Stars, Beach Bitch i Dj Colajet. El festival 'Llévame al Huerto' té com a objectiu integrar els concerts a l'espai, i no l'espai als concerts. D'aquesta manera, es dóna valor a un entorn privilegiat com són els horts de Tivissa, un espai natural amb vistes al poble de la Ribera d'Ebre. Unes 300 persones van assistir a l'edició de l'any passat.

La filosofia del festival és apropar gratuïtament grups pop-rock indie emergents a les Terres de l'Ebre, i d'aquesta manera ampliar la oferta cultural de la comarca. 'Llévame al Huerto' és un festival sense ànim de lucre que es nodreix de la col·laboració d'organitzadors, músics i assistents, per oferir un esdeveniment de qualitat sense una gran inversió. Les despeses que genera el festival es cobreixen amb una petita barra, a preus populars. Nascut a l'estiu del 2011, l'objectiu és fer arribar bandes de música independent a les terres tivissanes i oferir-los la possibilitat de tocar a l'hort de Cal Xut.



Imatge Llévame al huerto, a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta