15 d’octubre del 2012

Constitueixen el Grup de Treball BCN World per beneficiar les Terres de l'Ebre

TERRES DE L'EBRE.- El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha presidit aquest dilluns al matí la constitució del Grup de Treball BCN World, una oportunitat de negoci per a les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu “d’oferir als promotors del projecte Barcelona World les nostres empreses, els nostres productes i la nostra gent per aprofitar les sinergies que podem establir amb ells, i hem d’oferir-ho amb la millor qualitat i amb bona sintonia entre tots els agents socioeconòmics de les nostres comarques” ha ressaltat.

El Grup de Treball ha comptat amb l’assistència per part del Govern de la Generalitat dels representants territorials dels departaments de Territori i Sostenibilitat, Carme Bigorra; Empresa i Ocupació, Mercè Miralles; Ensenyament, Maria Rosa Almuni, i Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Pere Vidal, juntament amb el director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, Jordi Borràs. A més a més, hi ha participat el director de la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV, Juan Antonio Duro, com a director del Pla Estratègic de les Terres de l'Ebre.

D’altra banda, per part dels sectors socioeconòmics de les Terres de l’Ebre hi formen part els presidents de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), Emili Castellà; de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, i de PIMEC, el delegat Joaquim Monllau; juntament amb els delegats sindicals d’UGT, Wifredo Miró, de CCOO, Josep Casadó, i d’USOC, David Queralt.
Un cop constituït, el Grup de Treball es reunirà de manera periòdica, després del període electoral actual, i decidiran les accions que cal implementar per vendre els actius econòmics i personals de les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, algunes de les propostes que ja s’han posat sobre la taula, tot i que encara per definir, són la creació d’un clúster d’empreses constructores per treballar en la primera fase de construcció de les zones temàtiques del BCN World; també han proposat implantar cursos de formació sobre temes com l’hosteleria, les llengües estrangeres, les noves tecnologies o el manteniment d’instal·lacions, entre d’altres.

Amb tot, com destacava el delegat del Govern, “les accions es decidiran en les properes reunions del Grup de Treball amb l’objectiu de fer-nos nostre també el projecte BCN World perquè només si nosaltres el volem ens serà profitós però, per això, cal anar tots a una i implicar-nos al màxim per establir les sinergies necessàries per treure profit d’aquest macroprojecte turístic”.

Imatge Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta