19 d’octubre del 2012

El PSC de Roquetes denuncia falta d’informació sobre les naus de Lear


ROQUETES (Baix Ebre).- La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Roquetes, Imma Casado, ha lamentat aquest divendres la falta d’informació que tenen els grups de l’oposició al voltant de les negociacions de la Generalitat i del consistori per trobar una empresa que es puga fer càrrec de les antigues naus de la Lear. El delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, va anunciar fa uns dies que els contactes estan força avançats, però al PSC de Roquetes troben a faltar que el govern municipal, d’Esquerra amb CiU, els facilite més detalls sobre la negociació. Sobretot, tenint en compte que l’Ajuntament de Roquetes destina actualment uns 4.000 euros mensuals al manteniment i a la vigilància de les naus de l’antiga Lear, per evitar que les instal·lacions es degraden i siguen menys atractives per atraure una possible inversió. En aquest sentit, la regidora socialista ha afirmat que el silenci del govern municipal sobre el tema contrasta amb l’interès del PSC per tirar endavant el projecte i ajudar a la reactivació industrial de Roquetes.

Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Casado també ha lamentat el canvi de criteri del govern de Roquetes sobre el traçat de la variant de l’eix de l’Ebre al seu pas per Tortosa i la població veïna. Segons la portaveu del PSC, la solució per soterrar l’actual eix de l’Ebre al seu pas pel barri tortosí de Ferreries no té res a veure amb el desdoblament que s’havia projectat, i que acostava la carretera C-12 a les antigues naus de Lear. De fet, Casado ha recordat que Roquetes va haver de modificar el seu pla general d’urbanisme per adequar-lo al traçat de la variant que havia proposat l’anterior govern de la Generalitat.

1 comentari:

  1. Comprar les naus de Lear estigué ben intencionat, però ara que les tenen a l 0ajuntament cal pensar que les h ade coservar, vendre-les quna es pugui. Cal teniren compte els costos de manteniment, acàrrec del consistori roquetenc, i llavors, quna aquesta crisi acabi, llavors vendre-les. Però cal esperra fins llavors, i a lesterresde l'ebre etem molt fotuts!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta