19 de març del 2013

El portaveu del PP proposa el nom de Josep Otero per a l’estadi de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Dalmau, ha aprofitat aquest dimarts el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per repassar l’actualitat política municipal. En aquest sentit, Dalmau ha lamentat que l’Ajuntament es vulga “penjar la medalla” de les obres del passeig fluvial i de l’antic pont del tren com a pas de la via verda del Baix Ebre, quan en realitat és una obra que està realitzant el govern de l’Estat. De la mateixa manera, el portaveu del Partit Popular també ha lamentat la falta d’informació sobre la situació de les obres del nou complex d’aigües, tot reiterant que l’estat actual de les piscines i del conjunt de l’estadi municipal és “una vergonya”. Segons Dalmau, els veïns i comerciants del barri de Ferreries, així com el conjunt de la ciutadania de Tortosa, tenen tot el dret del món a saber què passarà amb el projecte del nou complex d’aigües i l’estadi municipal.

D’altra banda, a part de reclamar un pla estratègic per a Tortosa, i que el govern municipal de Convergència i Unió tinga més en compte l’opinió dels grups de l’oposició, Dalmau ha demanat que l’Ajuntament face un esforç per reconèixer les personalitats importants del municipi. En aquest sentit, el portaveu del PP no ha dubtat en proposar que l’Ajuntament puga batejar l’estadi municipal amb el nom de l’exfutbolista i exentrenador Josep Otero, “una glòria del futbol tortosí” que ha mort recentment. 

Finalment, Dalmau ha apostat per conjugar millor l’actual recinte firal, al parc de la Fira de Remolins, amb el parc municipal Teodor González. De la mateixa manera, també ha dit que cal millorar les comunicacions de Tortosa amb els pobles del territori, i fer participar veïns i comerciants en les juntes locals de seguretat. De fet, el regidor del PP ha assenyalat que caldria que la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa també tingués veu al ple de l‘Ajuntament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta