11 de març del 2013

Els treballadors de Saica Pack-Dapsa d'Amposta denuncien que l'empresa pretén congelar els sous durant cinc anys

AMPOSTA (Montsià).- Els treballadors de Saica Pack-Dapsa a Amposta es van sumar aquest diumenge a la manifestació de Tortosa per fer notar el seu malestar davant les noves mesures que preveu aplicar l'empresa. Com ha explicat el president del comitè, Antoni Gallego, la companyia proposa una congelació dels sous durant cinc anys, la flexibilització dels horaris depenent de la producció, o l'augment de quatre jornades laborals a l'any. Les negociacions fa quatre mesos que s'allarguen. Gallego ha assegurat que els treballadors s'avindran a seguir parlant amb Dapsa si accepten un augment anual dels salaris igual a l'IPC. També denuncien que les propostes de l'empresa incompleixen l'Estatut dels Treballadors.

Segons Antoni Gallego, president del comitè d'empresa de Saica Pack-Dapsa, l'empresa els demana una flexibilització dels horaris que obligaria als treballadors a estar a disponibilitat de l'empresa qualsevol dia. També es preveu augmentar les jornades laborals anuals, quatre dies més l'any, argumentant que es destinaran a formació. A més, la companyia proposa congelar els sous durant cinc anys, un fet que els treballadors rebutgen frontalment. "Volem parlar sempre que ens garanteixin un augment del sou igual a l'IPC i que no ens imposin les coses a la força aprofitant la nova reforma laboral i amb condicions que estan per sota del que marca l'Estatut del Treballador", ha dit el president del comitè.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta