30 de juliol del 2013

El consell del Baix Ebre renova el catàleg turístic 'Mosaic de contrastos' i la pàgina web



TORTOSA (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre ha presentat un nou catàleg, amb l'objectiu de dinamitzar el turisme a la comarca i donar a conèixer els municipis que conformen el territori. La publicació del catàleg 'Mosaic de contrastos' pren nom i relleu a una de les publicacions fetes durant el mandat anterior al Consell. Aquest cop, però, s'ha renovat tot el seu interior per ampliar els atractius del territori i adaptar-lo a les noves tecnologies, tot apostant pel gran pes de les fotografies. Així mateix, s'està renovant la web, que a finals d'agost haurà canviat la seua estètica i funcionalitat per tal d'actualitzar-ne els continguts i fer-la més interactiva.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. La primera edició del catàleg "El Baix Ebre. Mosaic de contrastos", va ser editat pel Consell Comarcal del Baix Ebre l'any 2001, amb la col.laboració del Departament de Cultura-Arxiu Históric Comarcal de les Terres de l'Ebre, La Caixa i Caixa Tarragona, amb una tirada de 3500 exemplars.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta