30 de juliol del 2013

Los Guardians del Pont presenten 'Sancta Sanctorum' a Els Muntells Rock Festival

ELS MUNTELLS.- Los Guardians del Pont, la nova banda de Quim Mandado (cantant, baixista i líder de Sangtraït), presenta aquest dissabte, 3 d'agost, el seu segon treball discrogràfic en el marc d'Els Muntells Rock Festival. Quim Mandado ha retornat als escenaris amb el bateria Martín Rodríguez i el guitarrista Joan Cardoner. El trio empordanès presenta 'Sancta Sanctorum' amb un concert únic a les Terres de l'Ebre, al poble dels Muntells (Sant Jaume d'Enveja). Es tracta d'un disc amb 13 temes, "amb molta energia, composicions molt treballades, lletres amb molt sentiment i sobretot duresa en el so".

Amb més de 30 discos a les esquenes entre els tres, coincideixen a afirmar que aquest disc és el que més els ha costat i el que més els ha agradat d'enregistrar. A més, també han fet coincidir el concert de presentació del disc amb el primer dia en què els fans de Los Guardians del Pont i públic en general podran adquirir 'Sancta Sanctorum' en primícia, ja que fins al setembre no es posarà a la venda a les botigues oficials, a través de la discogràfica PICAP. Los Guardians del Pont compartiran cartell amb quatre bandes de la zona. L'entrada anticipada costa vuit euros, mentre que el preu de les entrades a taquilla serà de 10 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta