30 de juliol del 2013

Passa la nit a la catedral de Tortosa, rebenta els calaixos d'almoines i el detenen en fer saltar l'alarma

TORTOSA ( Baix Ebre ). - La Policia Local de Tortosa ha detingut  un home de 26 anys i veí de la ciutat acusat d'un delicte de robatori amb força. Els fets han passat aquest dimarts al matí quan la comissaria ha rebut una trucada de la Catedral advertint de la possible presència d'un individu a l'interior del temple, que hauria fet saltar l'alarma poc abans que el personal obrís portes. Desplaçats al lloc dels fets, la patrulla policial ha fet una inspecció ocular a l'interior de la Catedral i ha pogut localitzar al detingut, que no ha oposat resistència, amagat rere l'orgue. 

Els agents han comprovat com els calaixos d'almoina que hi ha distribuïts per les capelles estaven forçats i buits. Una part dels diners els portava l'infractor al damunt i la resta els havia amagat en diferents punts de l'edifici. En total, la Policia li ha requisat 290 euros. A preguntes dels agents, el detingut ha admès que hauria accedit a la Catedral ahir al vespre, ha aprofitat la nit per anar recollint les almoines i que aquest matí, quan intentava escapolir-se per la porta, el soroll de l'alarma ha frustrat el seu enèsim intent de robatori. El protagonista d'aquest fet delictiu acumula nombrosos antecedents -quinze en quatre anys- per delictes de robatori amb força, contra la salut pública, maltractament en l'àmbit de la llar, robatori a vehicles i falsificació de document públic. La Policia Local ha posat el detingut a disposició del jutge de guàrdia.

10 comentaris:

  1. Quina llàstima no haver sigut un piromano.
    La pròxima serà...

    ResponElimina
  2. Eic, no crec que sigues tant anti-clerical com jo, però, d'aquí a cremar un be patrimonial de tots els tortosins, portem segles pagant delmes i subvencions, n'hi ha un bon tros.
    Una cosa és acabar amb una màfia i l'altra cremar les cases que han furtat o els diners que tenen al banc, quadres, escultures, etc, etc.... Que els que els van fer no tenien altra manera de guanyar-se la vida, putos proletaris i serfs, al cap i a la fi.
    Però, el cas ja dona per a una noveleta.... ;-)
    "Una nit a la catedral", ànims escriptors.

    ResponElimina
  3. Sovint els que aneu de anticlericals per la vida sou mes talibans i extremistes que els propis capellans, imans, inquisidors i genteta de similar calanya...critiqueu (i amb rao), els expolis, discriminacions i abusos de les religions i després us foteu al seu mateix nivell...no ho entenc. Sovint penso quan veig comentaris com el de l'ignorant si els que atiaven les fogueres de la inquisició no eren gent molt diferent a vatros. Canvieu creus per mitges llunes, esvastiques, estelades, rojigualdes, falços i martells i demes simbols..."diferentes perros con distintos collares"

    ResponElimina
  4. L'odi només porta odi, ignorant...

    ResponElimina
  5. Eic sabertut, no cometis l'error de generalitzar.
    Los hi han que no creiem en una ortodòxia religiosa infal·lible i som pacífics. Molt més que tots els sants que puguen sortir pel santoral, posem pel cas a Sant Pere que blandia una espasa a l'hort de les oliveres o els creuats que feien barbaritats en l'excusa de Jerusalem, etc, etc.
    Però es dona el cas que hem llegit moltes històries i lo nas ens fa sentir el tuf d'alluny. Potser a mi em ve d'haber estudiat amb monges i capellans que no s'estaven de repartir hòsties a dojo.
    Tu mateix llegeixes els escàndols de les Banques ambrosianes, pederàsties i els suports de les prelatures al règims més nefasts de la història.
    D'altra banda ningú et respectara com jo tingues la creença que sigue que tingues tu o qualsevol altre ésser viu.
    Que per idees no ens hem de matar, aire son i en aire es convertiran.
    Els fets son els condemnables.

    ResponElimina
  6. Tranquils, no hi ha a la nostra vida creu, petita o gran, que el Senyor no comparteixi mb natros.

    ResponElimina
  7. Ostres! pos no tinc que menjar colacao per ficar-me al seu nivell.
    No es una guerra entre sectes, sinó, una guerra per la veritat. I la veritat es que són uns embusteros en molt de poder. Que tot i estar al segle XI, continuen ser uns priviligiats. Totalment intolerable.

    ResponElimina
  8. Ostres Jaume. Últimament te noto un pèl predicatiu. Avere si ara te faràs capellanet...

    ResponElimina
  9. Si us plau cites amb referència. P.e. Mt 6.1. Fi de la cita.
    Naixen ensenyats!

    ResponElimina
  10. per cert ..... http://www.youtube.com/watch?v=cdbHSxdaWFw&feature=youtu.be
    Que voleu!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta