29 de juliol del 2013

Front comú dels alcaldes de Gandesa, Móra d'Ebre i Falset per reclamar a l'Estat millores a l'N-420

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha estat aquest dilluns l'escenari d'una reunió dels alcaldes de Gandesa, Carles Luz; de Falset, Josep Puxeu, i de Móra d'Ebre, Joan Piñol. Durnat la trobada s'ha parlat, sobretot, de la situació en què es troba la carretera N-420 en el tram que uneix les capitals de la Terra Alta, de la Ribera d'Ebre i del Priorat. En aquest sentit, els tres alcaldes han reclamat al govern de l'Estat que es millore el ferm del tram entre Falset i Móra d'Ebre, que es troba molt deteriorat, i han coincidit a demanar que es tiren endavant les obres de la variant de Gandesa, pendents d'execució des de fa més de 10 anys.

En acabar la reunió, els alcaldes de Móra d'Ebre, Gandesa i Falset han explicat que sol·licitaran una reunió amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, per exposar-li aquestes i altres reivindicacions. "Tenim una gran preocupació per la situació en què es troba aquesta via, la principal carretera que passa per les tres comarques", ha afirmat Piñol en referència a l'N-420.

D'altra banda, Piñol, Luz i Puxeu han tractat sobre la situació de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, centre sanitari de referència per a les tres comarques. Els alcaldes consideren que, sense qüestionar el paper de l'empresa gestora Gecohsa (filial de Sagessa), cal augmentar el pes del territori en els òrgans de govern d'aquestes empreses. La reunió d'aquest dilluns a Móra d'Ebre és la primera d'una sèrie de trobades que els tres alcaldes s'han proposat de realitzar properament, per tractar qüestions d'interès comú. De fet, Piñol ha explicat que la relació entre les capitals d'aquestes tres comarques veïnes ve de lluny, i que en l'agenda hi ha diversos temes que convé que els alcaldes puguen treballar conjuntament. També ha destacat el paper de "comarca frontissa" de la Ribera d'Ebre en les relacions entre aquesta comarca i la Terra Alta, de les Terres de l'Ebre, i el Priorat, del Camp de Tarragona.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta