12 de novembre del 2013

Genoveva Margalef (PSC) torna a l'alcaldia del Perelló en substitució del republicà Ferran Cid


TORTOSA (Baix Ebre).- La socialista Genoveva Margalef ha rellevat aquest dilluns el republicà Ferran Cid al capdavant de l'alcaldia del Perelló, fruit del pacte de govern entre PSC i ERC acordat i revalidat després de les municipals del 2011. En el seu discurs de presa de possessió, Margalef ha reivindicat l'autonomia municipal davant les retallades i les reformes de l'administració local previstes pels governs català i espanyol, "perquè els ajuntaments són l'administració més propera als ciutadans, amb qui han dipositat la confiança per gestionar els seus impostos i el seu present i futur en benefici de tots i totes".


La nova batllessa del Perelló ha recordat la validesa i la solidesa del pacte bipartit entre el PSC i ERC, per "la coincidència d'objectius municipals" i perquè "tot i la discrepància i la llibertat d'acció fora de l'àmbit local, treballem amb una finalitat comuna que és posar sempre per davant l'interès general del municipi". Pel que fa al programa de govern, Margalef ha estat clara i ha assegurat que no prometrà "el que no es pot complir". "Les principals prioritats són continuar amb la millora de la xarxa d'aigua potable, l'aprovació definitiva del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) i la col·laboració amb totes les entitats del poble, que en tenim 39, dins de les nostres possibilitats econòmiques", ha enumerat l'alcaldessa del PSC.

En aquest sentit, Margalef ha tornat a apuntalar el seu discurs de mantenir l'esforç per continuar prestant els principals serveis al municipis, a la vegada que es manté la bona salut financera de l'Ajuntament. Fins al Perelló s'han desplaçat aquest dilluns vespre la diputada i primera secretària dels socialistes de l'Ebre, Núria Ventura, i molts càrrecs electes i dirigents socialistes del Baix Ebre i de la resta de les Terres de l'Ebre.

Via ACN
Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta