12 de novembre del 2013

L’Ajuntament liquida la societat privada municipal Ulldecona Activa perquè tenia pèrdues




 
ULLDECONA (Montsià).- El ple de l’Ajuntament d’Ulldecona va aprovar aquest dilluns al vespre, reunit en una sessió extraordinària, la liquidació i dissolució de la societat privada municipal Ulldecona Activa. De fet, la supressió de l’empresa municipal era un dels compromisos dels tres grups que formen part del govern de la convergent Núria Balagué, ja que quan estaven a l’oposició havien criticat la falta de transparència d’Ulldecona Activa, la qual consideraven innecessària. Així ho ha explicat aquest dimarts la primera tinent d’alcalde i portaveu del grup del PP, Isabel Salas, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre. Segons Salas, la societat privada municipal servia per desviar una part de la despesa de l’Ajuntament. A més, s’havien contractat diversos préstecs que no s’havien començat a amortitzar, i els resultats d’Ulldecona Activa eren negatius.

Així, Salas ha insistit que han suprimit Ulldecona Activa per transparència i perquè l’empresa municipal tenia pèrdues. La primera tinent d’alcalde ha confirmat que, amb aquesta operació, el deute de l’Ajuntament d’Ulldecona pujarà fins gairebé els 8 milions d’euros. De fet, ha advertit que això afectarà negativament el pressupost municipal del 2014.

En la mateixa línia, Salas ha afirmat que el govern no havia liquidat abans Ulldecona Activa perquè el deute elevat de l’Ajuntament no permetia assumir encara l’endeutament de la societat privada municipal. La regidora ha afirmat que, durant un temps, Ulldecona Activa ser molt útil i tenia projectes força interessants, però que la seua gestió “es va desviar”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta