14 de novembre del 2013

Projecten un hotel de quatre estrelles amb 200 habitacions al costat de la platja Cala Forn de l'Ametlla de Mar



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha confirmat aquest dijous la instal·lació d’un nou complex hoteler al costat de la urbanització de Tres Cales. En declaracions a Canal 21 Ebre, Martí ha afirmat que fa mesos que estan treballant en diversos projectes, i que aquest és el primer que arriba a bon port. Es tracta d’una actuació sobre una superfície de més de 10.000 metres quadrats, amb una inversió de 15 milions d’euros per construir un hotel de quatre estrelles i unes 200 habitacions. L’alcalde de la Cala ha afegit que el projecte servirà per reforçar l’aposta pel turisme de qualitat que han fet l’Ametlla de Mar i el conjunt de les Terres de l’Ebre.

Martí ha insistit en què, ara mateix, aquest no és l’únic projecte hoteler que tenen a l’Ametlla de Mar. De fet, hi ha un altre hotel que ha sol·licitat una ampliació de les seues places hoteleres. Quant al nou hotel, Martí ha detallat que estarà ubicat al sector de Tres Cales, dalt de la platja de Cala Forn. A més, l’alcalde ha destacat que la seua construcció i posada en funcionament podria generar entre 70 i 80 llocs de treball. Martí també ha concretat que durant el mes de novembre s’aprovarà el projecte definitiu del nou hotel de quatre estrelles, que finalment tindrà 200 habitacions per ser viable en el futur.

Finalment, l’alcalde de l’Ametlla de Mar ha valorat molt positivament que la població haja liderat el rànquing de les Terres de l’Ebre en la recaptació de l’anomenada taxa turística. Martí ha argumentat que, al marge de les places hoteleres i de càmping, això es deu també a la qualitat i quantitat d’apartaments turístics que hi ha al municipi. De fet, ha afegit que l’objectiu de l’Ajuntament i de Turisme de la Generalitat és posar en valor aquests allotjaments amb una plataforma de promoció turística.

Satisfacció per la comissaria dels Mossos 

L’alcalde de la Cala també ha aprofitat el seu pas pels estudis de Canal 21 Ebre per fer una valoració molt positiva del fet que el pressupost de la Generalitat per al 2014 reserva una partida per a la construcció de la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, Andreu Martí ha recordat que es tracta d’una vella reivindicació del municipi, i ha volgut agrair la sensibilitat del govern català amb l’Ametlla de Mar i amb el conjunt del Baix Ebre. De fet, Martí ha assenyalat que la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra també donarà servei a una part del Baix Camp. Segons l’alcalde, la comissaria es construirà en un lloc molt estratègic, i en els propers dies hauran de definir amb el Departament d’Interior la data d’inici de les obres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta