26 de novembre del 2013

Recta final en les obres del nou tanatori municipal de Móra la Nova, que estarà operatiu a principis del 2014



MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- El nou tanatori municipal de Móra la Nova obrirà portes i estarà plenament operatiu a principis del 2014. L'alcalde moranovenc, Ferran Blade, ha afirmat que aquest és un dels projectes més importants dels últims anys en aquesta població de la Ribera d’Ebre, ja que dóna resposta a una reivindicació històrica del municipi. Ubicat a les instal·lacions de l’antic escorxador de Móra la Nova, l’equipament compta amb dues sales de vetlla i donara servei a altres municipis de la comarca de la Ribera d'Ebre.

El nou tanatori està format per un edifici principal de 178 metres quadrats, un edifici annex i un pati tancat, amb una superfície total construïda d'uns 400 metres quadrats. L'equipament funerari comptarà amb un vestíbul-recepció, dues sales de vetlla, un garatge i dependències per al personal. Bladé ha destacat la importància de conservar un edifici patrimonial com el que ocuparà el nou tanatori. El pressupost total de l'obra i les instal·lacions ha estat de 272.400 euros, finançats en la seua totalitat per Funerària Mena, l'empresa que gestionarà i explotarà el tanatori mitjançant la concessió feta pel consistori.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta