11 de novembre del 2013

Un veí de l'Ametlla de Mar de 37 anys mor en un accident de moto a la carretera TV-3205

L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Un motorista va morir aquest diumenge a la nit, a causa d'una caiguda quan circulava per la carretera TV-3205, al seu pas per l'Ametlla de Mar. Així ho ha explicat aquest dilluns al matí el Servei Català de Trànsit (SCT). L'accident va tenir lloc aquest diumenge a l'alçada del quilòmetre 0,2 d'aquesta via, quan passaven set minuts de tres quarts de deu de la nit. Per causes que es desconeixen, el conductor i únic ocupant de la motocicleta, de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí del municipi, va perdre la vida.

En l'accident hi van intervenir tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació de Bombers de la Generalitat -per fer tasques de neteja de la calçada- i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). També hi va treballar la Policia Local de l'Ametlla de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta