28 de març del 2007

Faura serà el candidat del PP i no es tanca «cap porta» per assolir l'alcaldia de Tortosa

L'alcaldable respecta que Curto haja decidit deixar el partit

El portaveu del grup municipal, Antonio Faura, serà finalment el candidat del PP a l'alcaldia de Tortosa. Tot i que havia manifestat la seua intenció d'abandonar la política activa quan acabés el mandat, la impossibilitat de trobar un relleu amb experiència ha fet que Faura haja acceptat ser el candidat. Amb tot, Faura va garantir que la llista del PP serà «molt renovada».

Antonio Faura va convertir-se en el portaveu del PP a l'octubre del 2004, quan l'anterior cap de llista, Joaquim Fabra, va decidir abandonar la política municipal i els seus càrrecs al partit. En aquell moment, el PP es va marcar l'objectiu de renovar el partit i trobar un candidat solvent, amb l'objectiu de recuperar el terreny electoral perdut l'any 2003, ja que a Tortosa van quedar amb dos dels sis regidors del 1999. «El nostre objectiu és guanyar les eleccions i assolir l'alcaldia de Tortosa», va dir ahir Faura amb confiança, després d'assegurar que confeccionarà una llista «tan renovada com sigui possible». De fet, l'alcaldable va avançar que els cinc o sis primers llocs de la llista del PP «tindran menys de 40 anys». «Tenim molta gent jove, molt preparada, però per encapçalar la candidatura faltava l'experiència d'haver estat a l'Ajuntament durant un mandat», va precisar Faura. El candidat va afegir-hi que el PP «està obert a qualsevol plantejament de futur», per aconseguir que Tortosa tinga «un govern estable durant tot el mandat», per primera vegada des de la recuperació de la democràcia.

> «La gent és lliure»

«Les persones som lliures de fer el que considerem oportú, i per tant penso mantenir la gran amistat que tinc amb Carlos Curto», va afirmar ahir Antonio Faura. Curto, expresident del PP a Tarragona i regidor tortosí, ha manifestat que pensa abandonar el partit després de les eleccions municipals del 27 de maig, ja que se sent «desenganyat» i «decebut» per l'actitud del PP en tots els àmbits. D'altra banda, Faura no va descartar participar en un govern amb l'exportaveu del PP i actual regidor independent, Josep Maria Franquet, que avui té previst anunciar que també serà candidat per IPE. «Però primer Franquet ha de ser elegit regidor», va precisar Faura.

El Punt (28-Març-2007)

Per saber més:
-Problemes al PP per designar els caps de llista de Tortosa i Amposta
-Faura reitera que és molt probable que no es presenti com a alcaldable del PP
-El PP triga massa en proclamar el seu candidat a l'alcaldia de Tortosa
-Lluesma se'n va, Franquet vol fer una candidatura i Faura es resisteix a marxar
-Faura (PP) confirma que deixarà la vida municipal
-El PP diu que Tortosa necessita cares noves

11 comentaris:

  1. Ni Caminero, ni Monllaó. No són una opció de futur, encara que Faura tampoc.

    ResponElimina
  2. jajajajajajajajja avui em pixooooo. Si puja el PP a l'alcaldia de tortosa me'n vaig del pais

    ResponElimina
  3. Antonio Faura no volia tornar a presentar-se, però els dirigents del PP li van fer una oferta-compensació per ser el cap de llista, que pel que es veu ha acceptat. Carlos Curto volia continuar, però li van dir que no. D'aquí ve la decepció.

    ResponElimina
  4. Lo sinyor Faura podria deixar pas a la gent jove, perque quan ell va començar d'experiència no en devia tenir i algu li va brindar l'oportunitat, no ??? no cal tanta comèdia en l'experiència!!!!
    Que passa amb Caminero??? Pos lo que passa es que l'han posat davant quan hi havia ventada i ara que diras que no bufa tant mal aire el tornen cap a casa per a que se cure del costipat!!!!!!
    Mareta meua!!!!!!

    ResponElimina
  5. PP= Dictadura els encanta

    ResponElimina
  6. El PP tortosi té, junt amb el PPC, un primer i fonamental problema en que la facció del PP que mana a Madrid es impresentable i amb la seva "política" els a deixat a la seva i trista sort; un segon problema, naix, conseqüència, en part, de lo escrit abans, de que el PPT no a sapigut i/o no ha pogut formar quadres de militans i dirigens. Al PPT coexistien (coexistisen encara) bona gent i aprofitats, els primers de poca alçada política i els segons vius per a tot peró en percentatges diferents, es a dir, un 80% per a n'ells i la resta pel partit.
    Tenien que renovar (com també "tenien" que haber-ho fet PSC i CIU) i no ho han fet i, per aixó, pot ser, que part del seu electorat derive cap a CiU dissenyat una estrategia basada en l'idea de que no poguent pactar amb un partit de dretes potent (doncs no existeix), cal intentar captar els seus electors tot recordant que hi han 4 regidors desperdigats (al 1999 el PPT van treuren 6)intentant arribar al mític nombre de 11 o, en altre cas, facilitant el tripartit de dretes.
    El PPT s'equivocat (com PSC i com CiU)al no renovar buscant un segon estadi d'edat entre Faura i Caminero. Un estadi de gent madura peró formada personalment i amb idees engrescadores, idees de un centre dreta europeu, apropant el PPT a les tesis d'en Piqué i de Gallardon i, així, morir o reviure amb dignitat, valentia i respectats i, segur, que amb més regidors que els que té i tindrà.
    El PPT està tan cansat i acomplexat que no s'han mogut. Al comité local (molt bona gent), li ha mancat la visió de futur i la valentia.
    Faura l'unic home visible del PPT deuria tenir com objectiu contactar aquets homes/dones invisibles, incorporar-los ja i a mitant legislatura, formats municipalment, deixar-los pas. Toni, busca...

    ResponElimina
  7. Caminero Alcalde!!!!!

    ResponElimina
  8. Per a començar, desprogramarem de la nostra tele al Canal 9.

    ResponElimina
  9. Benvolgut Sr.Faura el sota signant te el plae de congratularse en veure que el cami estava ben recte i vent trazat,hi aura algu desabut, la politica es aixo.Voste en la seva llarga vida politica u sap , En la meva poca carrera ( 25 anys) dins de les cuatre pareds de este edifici, eh vist carrecs politic diversos a qui mes formal....sols li puc dir una cosas els tortosins confiem amb voste i el seu equip. No ems defraudes.

    Atentament 007

    ResponElimina
  10. quina vergonya me fa vore que encara hi ha gent que dona suport a les polítiques de caciquisme i aclaparació del no digue de ser tractat de senyor, Faura

    ResponElimina
  11. el pp no es menjara un rosco. quina pena de candidat i llista

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta