11 de novembre del 2013

Una vianant ferida a Tortosa per l'ensorrament d'una casa al barri de Santa Clara



TORTOSA (Baix Ebre).- Una dona ha resultat ferida aquest dilluns al matí a Tortosa, a causa de l'ensorrament d'una casa del barri de Santa Clara. La dona era una vianant que transitava pel carrer, quan s'ha ensorrat la casa que estaven enderrocant al número 7 del carrer Garrofer. De la mateixa manera, els serveis d'emergència han hagut d'activar-se per evacuar dos veïns que no podien sortir de casa seua, a causa de l'acumulació d'enderrocs davant de la porta.

Segons l'Ajuntament, en el moment de fer l'enderroc han prohibit sortir de les cases properes, però no hi havia risc per haver de desallotjar-les. El regidor de Serveis, Domingo Tomàs, acompanyat de les també regidores Ester Vidal i Ana Algueró, han visitat aquest migdia el lloc dels fets.

Els fets s'han produït cap a dos quarts d'una d'aquest migdia, quan la paret mitgera dels immobles ubicats als números 5 i 7 del carrer Garrofer s'ha començat a moure i, posteriorment, hi ha hagut l'esfondrament. Els treballadors han pogut marxar del lloc i no han quedat afectats, però una vianant, una dona de 44 anys, ha quedat ferida pper una traumatisme cranial i afectacions a les extremitats, en caure-li al damunt una teula. Segons han explicat els Bombers a l'Agència Catalana de Notícies (ANC), la ferida es trobava greu, però fonts de l'hospital han confirmat a l'Ajuntament que les ferides eren lleus. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

El passat 13 de setembre, la mateixa casa del barri de Santa Clara ja va partir un despreniment de façana. Els habitatges afectats, situats al carrer del Garrofer 5 i 7 es van decretar en ruïna per l'alcalde el dia 11 de febrer, i el tema havia estat motiu de controvèrsia política entre el govern municipal de CiU i el grup del PSC. Els socialistes havien acusat el govern de Tortosa d'"inactivitat" per solucionar la situació, i havia instat el govern municipal a iniciar l’enderroc de forma immediata, per evitar nous perills. En un comunicat emès aquest dilluns al migdia, el PSC ha lamentat els fets i ha acusat l'Ajuntament d'haver actuat massa tard.

Imatge Sílvia Alarcón

1 comentari:

  1. Anem a jeure. que el mon s'acaba.
    Tifó de força 6, lo cotxe encès tota la nit.
    No hi ha misèria, vivim al primer mon.
    Que vagin els subalterns a fer el paperina....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta