26 de març del 2014

Amposta poda i trasllada els arbres dels terrenys on s'ha de construir l'estació d'autobusos



AMPOSTA (Montsià).- Els treballs previs per construir l'estació d'autobusos d'Amposta s'han iniciat aquest dimecres al matí, un cop finalitzat el procés d'adjudicació que el Departament de Territori i Sostenibilitat va anunciar que s'iniciava al mes d'octubre. Concretament, s'han començat a podar els arbres del terreny per poder-los trasplantar a una ubicació propera, de 400 metres quadrats, que es mantindrà com a zona verda. L'empresa constructora duu a terme aquesta feina sota la coordinació dels serveis municipals d'Amposta, que són els encarregats de vetllar perquè els arbres es trasplantin correctament a la seua nova ubicació.

La nova estació es construirà a la plaça de la Castellania, a tocar de l'avinguda Santa Bàrbara, un espai que forma part de la zona de creixement d'Amposta i que ja disposa de diversos serveis a la vora, com la comissaria dels Mossos d'Esquadra, l'Arxiu Comarcal i també diverses zones comercials. Segons l'Ajuntament, l'emplaçament és de fàcil accés, hi ha suficient espai per estacionar vehicles, i es troba dins d'una zona que ofereix més serveis. Els terrenys formen part d'una gran parcel·la de 6.900 metres quadrats, dels quals 3.700 els ocuparà l'estació d'autobusos. A més, 2.800 metres quadrats estan cedits al Departament de Salut per construir-hi el nou Centre d'Assistència Primària (CAP) d'Amposta, mentre que els 400 restants es mantindran com a zona verda.


Imatge Ajuntament d'Amposta 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta