26 de març de 2014

L'escola de cuina de l'institut Bau de Tortosa col·labora en la Bullipèdia amb una recerca sobre la clementina


TORTOSA (Baix Ebre).- El químic Pere Castells i el director del projecte Bullipèdia, i Eduard Xatruc, excap de cuina del restaurant de Ferran Adrià, visitaran dijous que ve l’institut Joaquim Bau de Tortosa per parlar sobre “El genoma de la gastronomia” i explicar en què consisteix la Bullipèdia. Un projecte que els alumnes de l’escola de cuina del Bau hi participaran directament. Els resposables del projecte de la Bullipèdia, encapçalat pel prestigiós cuiner Ferran Adrià, i l’escola de cuina del Bau, dirigida per Juanjo Roda, realitzaran una investigació culinària d’un producte de la terra. El producte escollit ha estat la clementina. Des de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s’investigaran les propietats químiques i organolèptiques, i des de l’institut les culinàries. El resultat d’aquesta recerca formarà part de la Bullipèdia.


Imatge Institut J. Bau de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta