11 d’abril del 2014

Adolfo Criado prioritza el nou projecte polític a la designació del cap de llista del PP de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El nou president del Partit Popular a Tortosa, Adolfo Criado, ha assegurat aquest divendres que el seu principal objectiu és recuperar la força que el PP tenia a la capital del Baix Ebre, i que encara tenen molta feina a fer. De fet, a poc més d’un any per a les eleccions municipals del 2015, Criado ha afirmat que encara no han decidit qui serà el candidat o la candidata del PP a l’alcaldia de Tortosa. Però ha afegit que ara el més important és trobar una línia de treball que puga il·lusionar la militància del PP de Tortosa i també el conjunt de la ciutadania. Criado ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a Canal 21 Ebre; però no ha deixat clar si compten amb Xavier Dalmau, que actualment és el portaveu i únic regidor del PP a Tortosa. En aquest sentit, Criado ha afirmat que la llista és ara mateix el que menys li preocupa, però ha apuntat el nom del jove Jaume Solé Purcalla com un dels nous valors del PP a tenir en compte.

D’altra banda, Criado s’ha mostrat convençut que el PP recuperarà els vots perduts en les darreres dues eleccions municipals. Sobretot, els que va perdre en benefici de Convergència i Unió. Així, més enllà del desgast que CiU de Tortosa puga sofrir per la seua aposta sobiranista entre un sector molt concret del seu electorat, Criado ha afirmat que el PP guanyarà suports gràcies al seu projecte de ciutat.

Finalment, el nou president del PP de Tortosa també ha repassat altres qüestions de l’actualitat política, com ara el nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre o les polèmiques per les noves piscines i la gestió de la zona blava. Quant al nou pla hidrològic, Criado ha defensat que el nou pla de conca no preveu transvasaments de l’Ebre, mentre que ha lamentat la falta de consens polític al voltant del nou complex d’aigües i la gestió dels aparcaments.

4 comentaris:

  1. Lo nou Pla de Conca de l'Ebre no pot contemplar transvasaments perque és precisament aixo; el pla DE LA CONCA de l'Ebre! Quin nivell!

    (els transvasaments ENTRE conques vindran l'any que vé en el nou Pla Nacional)

    ResponElimina
  2. Home, al pla de conca del Tajo ja s'han adjudicat 400 m3 a Múrcia. Tu saps si Múrcia és conca del Tajo, Brian?
    Mira que estos del PP al final fins i tot portaran un tros del Pirineus a Madrid perquè allà son molt afeccionats a patinar i esquiar. De pas podrán fer passar un AVE i dues o tres autovies més cap a França pel forat que hi deixen.
    I de pas, llibres de Geografia nous.
    Florentino puede! O no és qui mana al PP?
    Que diuen les caixes de la C a la Z?

    ResponElimina
  3. Vaiga, ara Brian t’has fet pitoniso? Vols que t’expliqui el que sí és un transvasament? Un transvasament és la interconnexió de les xarxes d’aigua de l’Ebre cap al Camp de Tarragona. Amb aquesta aigua reguen camps de golf, emplenen piscines, l’utilitzen per a parcs d’atraccions (Port Aventura, BCNWorld, FerrariPark...) i l’aprofiten per a ús industrial. Un altre transvasament és el Canal Segarra-Garrigues impulsat pel Pujolisme, la major inversió realitzada a Catalunya desprès de l’AVE. I sort de la REPER que va salvar a última hora (com en el Pla de Conca) la sanció milionària que arribava des de Brussel•les per no fer les coses quan toca i com calen.

    ResponElimina
  4. Com el Pla de Conca, ei? Quan tocava? Quants anys de retard? 3, 4? Tranquils per les sancions, que de moment les paguem entre tots.
    Pos, clar que son transvasaments, els de Tarragona i Segarra-Garrigues, en aixo tens rao. I que trobes, no n'hi haurà cap transavsament més de l'Ebre en els propers anys? Ai, perdo, ara els diran bancs d'aigua o venta d'excedents. Hem d'entendre que el PP Ebrenc agafarà una postura totalment anti-transvasista o que fareu, perque de Cañete i cia no em fio gens?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta