16 d’abril del 2014

El periòdic Cop d’Ull presenta nova imatge per Sant Jordi i regala 500 euros 'per la cara'



TORTOSA (Baix Ebre).- La revista gratuïta Cop d’Ull, que estrenarà nou format de periòdic i continguts el proper mes de maig, aprofitarà la diada de Sant Jordi per presentar en societat la seua nova imatge. I ho farà, com no podia ser d’una altra manera, amb la col·laboració amb les principals llibreries del territori. Així, a més de les principals novetats editorials, la gent que acudirà a una quinzena de llibreries de les Terres de l’Ebre, el Baix Maestrat i el Matarranya trobarà uns expositors que reproduiran una portada gegant del nou Cop d’Ull. Uns expositors que serviran perquè tothom es puga fer unes fotografies que permetran participar en un concurs i guanyar un premi de 500 euros.

Només cal que, per la diada de Sant Jordi, els seguidors de Cop d’Ull al Twitter o al Facebook es facin un retrat amb la portada gegant que es trobaran a les diverses llibreries, i que després comparteixin les fotografies amb l’etiqueta #copdull o amb la menció @copdull en aquestes dues xarxes socials. Així, la foto més retuitejada a Twitter o la que tingui més ‘m’agrada’ al Facebook serà la que guanyarà els 500 euros. De fet, Cop d’Ull ja ha començat a distribuir els expositors amb les portades gegants a les 15 llibreries del territori adherides a la campanya. Concretament, a les poblacions d’Alcanar, Amposta, Ascó, Batea, Deltebre, Flix, Gandesa, l’Ametlla de Mar, Sant Carles de la Ràpita, Móra d’Ebre, Móra la Nova, Tortosa, Ulldecona, Vall-de-roures i Vinaròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta