16 de maig del 2014

La Generalitat Valenciana evita demanar el tancament del Castor i culpa el PSOE del projecte


VALÈNCIA.- El vicepresident valencià, José Ciscar, s'ha mostrat partidari aquest divendres de reobrir la planta marina del projecte Castor "només si es té la certesa absoluta que no ha provocat els sismes". A preguntes dels mitjans, Ciscar ha dit que els informes coneguts fins el moment són "de tota solvència", però que el govern espanyol ha encarregat més informes per "carregar-se de raons". El vicepresident valencià ha remarcat que qui va autoritzar el projecte Castor va ser el govern del PSOE, i ha afegit que els informes no investiguen només si va haver causa-efecte, "sinó també si es va ometre alguna cosa als projectes que no es va tenir present a l'hora de donar l'autorització. I això és rellevant pel que fa les indemnitzacions".

"El més prudent és esperar nous informes perquè aquí entren en joc altres coses com les autoritzacions", ha dit Ciscar en ser preguntat sobre l'opinió de la Generalitat Valenciana en relació amb els informes que conclouen que hi ha una relació entre la injecció de gas i el sismes. El vicepresident valencià ha afegit que concedir una llicència i després anul·lar-la "dóna lloc a una sèrie d'indemnitzacions i per això és perfectament comprensible que el ministeri d'Indústria es vulgui carregar de raonaments".

José Ciscar ha dit que de moment es coneixen els resultats de dos dels informes encarregats pel govern espanyol i ha dit que aquest són solvents. Sobre la posició de la Generalitat Valenciana en relació amb una reobertura de la planta, Ciscar ha dit: "Si no es té la certesa al 100% que els sismes no han estat causats pel projecte Castor, no es pot obrir, així que després d'aquests informes... vostès han tret una conclusió".

Via ACN
Imatge Generalitat Valenciana

2 comentaris:

  1. Anys i anys sense que la Generalitat valenciana faci res coherent.
    A més, ara Florentino és del PSOE, pos si gran descobriment!
    I que conste que no defenso al PSOE, però tirar pedres d'un costat a l'altre no serveix per a fer cap casa.

    ResponElimina
  2. ..."i", mister Florentino es pp, puede que "infiltrado" al psoe...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta