14 de maig del 2014

Polèmica a Tortosa pel minut de silenci de l'Ajuntament per rebutjar el crim de Lleó


TORTOSA (Baix Ebre).- Els grups municipals del PSC, ERC, Iniciativa i PP de Tortosa han emès aquest dimecres al migdia un comunicat conjunt per denunciar que des d'alcaldia no se'ls va convocar al minut de silenci per rebutjar l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. "La convocatòria, que considerem oportuna, per enèsima vegada, malauradament, no va ser ni informada als portaveus dels altres grups municipals ni tampoc comunicada a la resta de regidors a l’oposició, i en particular, donades les circumstàncies, ni al representant del PP", afirmen en el comunicat després de sumar-se a "l'expressió de condol".

"Lamentablement, però, i això ens obliga a denunciar-ho davant la ciutadania, aquesta no és la primera vegada que des de l'Alcaldia es manté una actitud de menyspreu a la condició dels regidors a l’oposició, regidors que ocupen el seu càrrec en representació democràtica de la ciutadania de Tortosa", afirmen. "Els diferents grups hem dut reiteradament al ple la manca d’informació per part de l’alcaldia i el sectarisme en no fer-nos arribar moltes de les convocatòries a assistir a les diferents activitats que es fan al municipi per part de les associacions i entitats, en què ens consta que molts cops els convocants havien demanat a l’alcalde fer-ne extensiva la invitació a la resta de la corporació", hi afegeix el comunicat del PSC, ERC, Iniciativa i PP.

"Són moltes les vegades en què ens han preguntat perquè no hem assistit a un acte que desconeixíem perquè l’alcalde no n’havia informat, però que paradoxalment sí que n’eren sabedors els regidors de CiU. Un fet que no havia passat mai a l’Ajuntament de Tortosa", apunten. "El que pot semblar un tema menor no deixa de ser simptomàtic d’unes formes i una actitud que s’estén a la manera de governar la ciutat que no és positiva per als tortosins i tortosines", conclouen abans de lamentar la falta de "lleialtat institucional" del govern de Ferran Bel.

+INFORMACIÓ:
-El govern de Tortosa lamenta que l'oposició vulga generar polèmica amb el minut de silenci per Isabel Carrasco

6 comentaris:

  1. ...¿oigan?...que se han dejado al de la Plataforma por Catalunya...¡tambien!...

    ResponElimina
  2. Al de PxC lo tenen marginat. I això que als plens diu coses molt interesants. Una vergonya!!!

    ResponElimina
  3. Si que és una vergonya pels tortosins que tinguem un representant d'aquest partit xenòfob, homòfob, ( i tot el que acabi en fob ), a l'ajuntament ...

    ResponElimina
  4. ...eso se debe al sistema, en Alemania tenian el mismo sistema y Adolf y sus chicos se presentaron y se impusieron, y paso lo que paso, ahora hay el mismo sistema, pero que aparezca algun grupito parecido, que al instante es arrancado de raiz, seguro que en la nueva Catalunya que tengamos, esos canceres seran insofacto extirpados...

    ResponElimina
  5. Pos a mi, Jordi Casanova, m'ha fet més que tots los demès junts.

    ResponElimina
  6. Home, ignorant, tot no està en que algú t'ha fet o deixat de fer. Hitler segur que va fer algun favor a un o altre......Ell, i el seu partit, odien a la gent ( pobra, això sí ) que no són de la seua corda religiosa o color . I a sobre ho neguen . Jo no vol que em faci res ni este regidor ni el seu partit .

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta