16 de maig del 2014

Rull (CDC): ‘Amb instruments d’estat per a Catalunya, podríem decidir què fem amb el Roine i al tram final de l’Ebre’TORTOSA (Baix Ebre).- El secretari d’organització de Convergència ha repassat aquest divendres, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, diverses qüestions de l’actualitat a les Terres de l’Ebre, com ara la indignació del territori i de la mateixa Generalitat per la manera com el govern de l’Estat ha gestionat el cas del projecte Castor, un cop que s’ha confirmat la relació directa entre les injeccions de gas i l’onada de terratrèmols. D’altra banda, Josep Rull també ha deixat clar que el projecte BCN World és una oportunitat de llocs de treball i d’atraure un turisme de qualitat per a les Terres de l’Ebre, per la seua proximitat al complex d’oci.

Finalment, Rull ha dit que més enllà de l’estudi sobre el transvasament del Roine, el que negociarà CiU amb el PP en el marc del nou Plan Hidrológico Nacional (PHN), previst per al 2015, serà la no aplicació del nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre amb el nou cabal mínim, ja que és una “bogeria”. El secretari d’organització de Convergència, a més, ha volgut deixar clar que si Catalunya tingués els instruments d’un estat propi podria sol·licitar pel seu compte l’aigua del Roine, i alhora gestionar millor el tram final de l’Ebre. (Enllaç directe al moment de l'entrevista.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta