4 de setembre del 2014

El bus llançadora entre l'Ebre i l'aeroport del Prat registra més de 3.200 passatgers durant l'estiu


TORTOSA (Baix Ebre).- El nou bus llançadora que permet la connexió de les Terres de l'Ebre amb l'aeroport de Barcelona-el Prat ha registrat durant aquest estiu un total de 3.239 passatgers. Aquest servei, operat per l'empresa tortosina Hife, permet per primer cop connectar diverses poblacions de les Terres de l'Ebre amb la terminal 1 de l'aeroport. El nou bus llançadora va entrar en funcionament l'1 de juliol passat i va fer la darrera connexió el passat 31 d'agost, amb vuit expedicions d'anada i vuit expedicions de tornada des del Baix Ebre i Montsià, i tres expedicions d'anada i tres de tornada de la Terra Alta i Ribera d'Ebre, cada dia. Aquest servei va transportar 1.014 usuaris al juliol i 2.225 a l'agost.

Fins ara, els passatgers de les línies d'autobús entre les Terres de l'Ebre i Barcelona, si es volien dirigir a l'aeroport del Prat, havien d'anar fins a la ciutat i allà fer el transbordament. El nou servei permet anar fins a l'aeroport -i en el sentit contrari- sense passar per la ciutat de Barcelona. Es tracta d'un bus llançadora que des d'una parada situada en un lateral de l'autovia C-31 a Gavà, recull els passatgers amb destinació a ''aeroport, mentre la resta de passatgers continuen el viatge fins a Barcelona. D'aquesta manera, els viatgers es poden estalviar fins a gairebé una hora per arribar a l'aeroport.

Aquests serveis s'ofereixen a les poblacions de la línia d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l'Aldea i Tortosa. Així mateix, la connexió amb l'aeroport a través de la llançadora també s'ha instaurat a la línia procedent de la Terra Alta, dels municipis de Batea, Gandesa, Corbera d'Ebre, Móra d'Ebre, Tivissa, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Via ACN
Imatge Hife

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta