4 de setembre del 2014

Els Mossos detenen a Deltebre quatre membres d'una família per tràfic de drogues


DELTEBRE (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el 26 d'agost passat a Deltebre quatre persones d'una mateixa família que es dedicava al tràfic de drogues. Els detinguts són una dona de 43 anys, un home de 51 anys i dues menors, tots quatre de nacionalitat espanyola. En l'escorcoll del seu domicili, els agents van trobar nombrosos objectes relacionats amb la venda de drogues. Els Mossos apunten que amb aquesta operació s'ha desmantellat un punt de venda important a la localitat del Baix Ebre.

La investigació es va iniciar durant el mes de juliol passat després de tenir coneixement de l'existència d'una família que es dedicava al tràfic de drogues pel municipi de Deltebre. Arran d'aquests fets, el passat 26 d'agost es va muntar un dispositiu policial on es va realitzar un registre a l'interior d'un domicili del municipi.

Durant l'escorcoll, la policia va localitzar material divers relacionat amb la venda de substàncies estupefaents tals com un rotlle de paper d'alumini tallat de forma rectangular per fer paperines monodosi, bàscules de precisió, dosis de cocaïna preparada per ser distribuïda al consumidor i substàncies per adulterar i barrejar la droga amb l'objectiu d'augmentar les dosis i obtenir més beneficis. També van intervenir nombrosos objectes els quals estan sent investigats per esbrinar el seu origen.

Per aquests motiu, els Mossos d'Esquadra van detenir els quatre membres del clan familiar per un delicte contra la salut pública. Els Mossos apunten que amb aquesta operació policial queda desmantellada un important punt de venda de la localitat de Deltebre.

Les dues detingudes menors d'edat, després de declarar en dependències policials, van quedar en llibertat a disposició de la Fiscalia de Menors. Per la seva banda, els dos detinguts majors d'edat van passar el 29 d'agost a disposició del Jutjat Mixte número 1 de Tortosa i el jutge va decretar per als dos la seva llibertat amb càrrecs.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta