18 de setembre del 2014

'Fem el carrer més nostre', lema de la Setmana de la Mobilitat a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014 arriba amb una novetat, un lema genèric per als municipis que la celebren, "Fem el carrer més nostre". Però continua incorporant, com és habitual, les activitats tradicionals d'aquesta proposta destinada a fer que els més petits coneguen i es familiaritzen amb els elements que configuren la correcta mobilitat de vehicles i vianants als carrers de la ciutat. Així, l'alumnat de les escoles de Tortosa tornarà a sortir al carrer a prendre part en un seguit d'activitats que es desenvoluparan els dies 23, 24 i 25 de setembre, i el dia 5 d'octubre amb la celebració de la 62a edició del Dia de la Bicicleta organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre.

La programació d'enguany arrencarà el dimarts 23 amb els "peque-agents" de mobilitat, al col·legi Cinta Curto, una activitat que es repetirà el dimecres 24 amb els alumnes dels col·legis de la Mercè i de Remolins. El dijous 25 serà el dia de "Coneix el transport públic", amb la col·laboració de l'empresa Hife, amb els col·legis Teresià, Temple, Ferreries, la Mercè i la Consolació. I, per tancar les activitats de l'edició d'enguany, el diumenge 5 se celebrarà el Dia de la Bicicleta, que tindrà inici a la plaça de l'Ajuntament a les 10.00 hores del matí. La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura està organitzada des de la regidoria de Medi Ambient i Mobilitat de l'Ajuntament de Tortosa, amb el suport del cos de la Policia Local

1 comentari:

  1. Cinisme en estat pur. Tortosa en bici i seguretat és un antònim absolut.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta