9 de setembre del 2014

Un conductor begut i drogat envesteix un cotxe amb cinc mossos a Móra la Nova


MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un conductor de 21 anys i veí de Bellmunt de Priorat després d'envestir un cotxe amb cinc mossos al carrer Pau Casals de Móra la Nova. El conductor va donar positiu a les proves d'alcoholèmia (0,63 mg/l) i també en la prova de drogues. Els cinc agents -que tornaven a casa després d'haver finalitzat la jornada laboral- van quedar ferits lleus mentre que un passatger del vehicle infractor va quedar atrapat dins el cotxe i va patir lesions medul·lars a dues vèrtebres. Tots els afectats van ser traslladats a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. El detingut havia de passar a disposició judicial.

Via ACN

2 comentaris:

  1. Ja sebeu q penso d'estos personatges. No dic res mes, xq me borraran lo comentari com a minim...

    ResponElimina
  2. ...son unos delincuentes, ni mas ni menos, si bebes (todo aquel que no sea abstemio , puede tener un fallo en esta vida) que no coja el volante, que espere 12 horas y estara seguro de que no dara positivo, sobre la drogodependencia, si la hace, que no lo dejen conducir en 5 años, si reincide y sin carnet, lo que le toca del primer castigo mas lo otro que le toque: PRISION...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta