27 de febrer del 2015

La nova alcaldable d'Esquerra afirma que Móra d’Ebre ‘ha perdut pistonada’ com a capital comarcal



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- La nova candidata d’ERC a Móra d’Ebre, Cinta Agné, ha afirmat aquest divendres que el seu objectiu és encapçalar un projecte alternatiu a l’actual govern municipal de Convergència i Unió. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Agné ha remarcat la il·lusió de la gent d’Esquerra de Móra d’Ebre per començar a treballar pel poble, amb una candidatura de persones i d’idees noves, tot i que també incorporaran gent amb experiència en la vida política. De fet, Agné arriba a la política després de passar pel món associatiu i d’haver estat durant el darrer any coordinadora de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la capital de la Ribera d’Ebre.

Durant la mateixa entrevista, Agné ha evitat criticar directament l’acció del govern de Joan Piñol durant els darrers quatre anys; però ha afirmat que si guanyen les eleccions faran les coses “completament diferents”. La candidata republicana ha afirmat, això sí, que Móra d’Ebre “ha perdut pistonada” com a capital de la Ribera d’Ebre, i ha destacat que cal revitalitzar el comerç local.

De fet, Agné ha assenyalat que a la candidatura d’ERC hi haurà alguns comerciants, els quals també aportaran idees, i que plantegen la campanya electoral de manera molt participativa, parlant amb entitats i veïns. A banda, l’alcaldable republicana ha afirmat que l’Ajuntament morenc ha de seguir invertint en la rehabilitació del nucli antic, ja que aquesta també és una manera de crear ocupació.

Finalment, ha assenyalat que l’objectiu és començar a construir “el nou país” també des de l’Ajuntament de Móra d’Ebre. Agné ha afirmat que la prioritat d’Esquerra seran les persones, i que fins després de les eleccions del 24 de maig parlaran de possibles pactes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta