27 de febrer del 2015

Roig (PSC) celebra que s'ha destapat 'la gran mentida' de les noves piscines de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del PSC i candidat a l'alcaldia, Enric Roig, ha afirmat aquest divendres que finalment s'ha destapat "la gran mentida de la piscina de Tortosa". Segons Roig, l'anunci de Ferran Bel que no es construiran les piscines aquest mandat "certifica l’engany continuat al qual s’ha sotmès la ciutadania", sobretot des que abans de les municipals del 2011 es va enderrocar el mur d’accés a l’estadi "escenificant l’inici imminent del complex d’aigües". Roig ha fet aquestes declaracions després que Bel confirmés en una entrevista al Canal 21 Ebre que Tortosa no tindrà piscines aquest mandat.

Roig ha fet notar que la notícia que arriba poc després de l’anunci de la construcció d’una nova zona de lleure a l’estadi, “una actuació clarament electoralista i que considerem que s’ha tirat endavant amb un clar objectiu de confondre la ciutadania quan falten tres mesos per a les municipals”. De fet, els socialistes ja havien denunciat aquesta situació al llarg del mandat, i hi havien tornat a insistir en el marc de la campanya “Veritat o mentida? Tu decideixes!”.

Per al dirigent socialista, però, el pitjor de tot és "la deixadesa que ha patit el barri de Ferreries i el seu centre neuràlgic durant tot aquest temps, que no es pot permetre en una ciutat que vol ser referent a les Terres de l’Ebre". “Bel ha girat l’esquena a comerciants i veïns i ara vol rentar-se la cara amb una actuació improvisada que voldrà simular acció i actuació a Ferreries per poder posar alguna cosa en el programa electoral”, ha afegit Roig.

El candidat del PSC també ha titllat d’electoralista l’obertura de l’estadi, precisament ara, quan era una reclamació que s’havia fet reiteradament des del PSC durant aquests quatre anys. Roig ha tornat a insistir que aquesta obra és necessària per al municipi. Segons roig, el "no-projecte de piscines de Bel certifica i resumeix el seu mandat a Tortosa: Fracàs en els seus projectes estrella, incapacitat de tirar endavant actuacions per activar l’economia i continuar vivint de la renda deixada pels governs socialistes”.

 Finalment, el candidat socialista ha criticat de nou l’escassa voluntat de consens del govern de Bel en aquest projecte, ignorant ja d’entrada les aportacions i peticions fetes pel grup socialista. Finalment, ha tornat a apel·lar una vegada més a ERC a no ser "còmplice del major engany i fiasco d’un govern durant la democràcia a Tortosa". / Imatge PSC Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta