19 de febrer del 2015

Troben el cadàver d'un pescador de la Ràpita desaparegut al delta de l'Ebre


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Efectius de Salvament Marítim han trobat el cadàver d'un pescador que havia desaparegut aquest dimecres al Delta de l'Ebre. L'home havia sortit amb la seua barca de pesca ahir al migdia des de Sant Carles de la Ràpita i ja no va tornar. Salvament Marítim ha rebut un avís cap a tres quarts de dotze del migdia del telèfon d'emergències 112, que l'informava d'una embarcació perduda a la zona de Sant Carles de la Ràpita. Fins al lloc s'hi han desplaçat una embarcació i un helicòpter del cos d'emergències, que ha localitzat i recuperat el cos sense vida del pescador al voltant de tres quarts d'una a la riba de la Punta Corballera, al Parc Natural del Delta de l'Ebre.

La Confraria de Pescadors de Sant Carles ha indicat que el pescador havia sortit amb la seva embarcació 'Josefa i Ramón' aquest dimecres sobre les dotze del migdia des de Sant Carles de la Ràpita, i que no n'havien sabut res més fins al moment Salvament Marítim ha mobilitzat una embarcació i un helicòpter que s'han desplaçat a la zona per dur a terme la recerca de l'embarcació. A les dotze del migdia, l'embarcació de Salvament Marítim ha localitzat la barca sense cap persona a bord i amb les xarxes de pesca al seu interior i, posteriorment, poc després de tres quarts d'una, l'helicòpter ha localitzat el cos sense vida del patró a la riba de la Punta Corballera. El cadàver ha estat traslladat a Sant Carles de la Ràpita, on les autoritats judicials se n'han fet càrrec./ ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta