24 de març del 2015

Movem Tortosa proposa ubicar una llar d’infants pública a l'edfici de l'antic Betània



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha anunciat aquest dimarts que si arriba a l’alcaldia de la ciutat impulsarà la instal·lació d’una llar d’infants municipal a l’edifici de l’antiga escola Betània. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan s’ha compromès a obrir en aquest espai la primera llar d’infants municipal de la ciutat de Tortosa, ja que a partir del curs que ve els alumnes de l’institut Cristòfol Despuig deixaran l’antic Betània per passar a l’ampliació del centre educatiu de Sant Llàtzer. El candidat de Movem Tortosa considera que caldria aprofitar aquest edifici, totalment equipat, per ubicar-hi la primera llar d’infants pública de la ciutat.

En qualsevol cas, Jordan també ha afirmat que la decisió d’Ensenyament de no construir el tercer institut al pla parcial Temple Sud és una mesura “negativa”, que va en contra de les reivindicacions de la comunitat educativa de la ciutat. El candidat de Movem Tortosa ha emmarcat aquesta decisió en la política de retallades que el govern de CiU està fent tant en sanitat com en l’àmbit de l’educació. Tall de veu de Jordi Jordan, candidat de Movem Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta