6 d’abril del 2015

Anna Jiménez i Killian Franch, números 2 i 3 de la llista de Lluís Soler (CiU) a Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- La copropietària de la Granja Luisiana de Deltebre, Anna Jiménez, i el gerent del Consell Comarcal del Baix Ebre, Killian Franch, ocuparan els números 2 i 3 de la candidatura de Lluís Soler com a alcaldable de CiU a Deltebre, en les eleccions del proper 24 de maig. Tot i que la llista encara no està del tot tancada, Soler ha avançat els noms de les dues persones que l’acompanyaran als primers llocs de la candidatura, dels quals ha destacat la seva capacitat de treball, il·lusió i compromís per aconseguir el canvi que assegura que necessita Deltebre.

Jiménez ha explicat que, després de reflexionar-ho molt, ha decidit acceptar la proposta, ja que considera que pot aplicar la seva experiència professional, capacitat de treball i atreviment pel bé de Deltebre. Per la seva part, Killian Franch ha afirmat que és una satisfacció “personal i professional” formar part del projecte de Lluís Soler, ja que considera que poden formar un bon equip. Quant a la resta de candidatura, Soler ha dit que estarà formada per entre 17 i 27 persones, i que tindrà un alt component de renovació. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta