28 de maig de 2015

Caparrós (ERC) reuneix tots els candidats per configurar un govern 'fort i estable' a la RàpitaSANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L'alcaldable per ERC a Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ha iniciat contactes amb tots els partits com a força més votada després del 24M. Caparrós ha reunit a tots els candidats que han obtingut representació, inclòs l'actual alcalde de CiU, amb la voluntat de configurar un govern "fort i estable" per aquest nou mandat. En la primera reunió que s'ha fet hi ha participat Carlos Sanchís d'ICV, Àlex Cervera de Solidaritat per la Independència (SI), Pedro Hernàndez de MES Ràpita, Josep Pitarch del PSC, i Joan Martín Masdéu de CiU. Caparrós ha explicat que ha començat a gestionar la configuració d'un nou govern "perquè creiem que la gent de la Ràpita demana una nova manera de fer les coses".

Caparrós ha assegurat que vol obrir el diàleg amb tots els partits conjuntament per tal de configurar "un govern fort, estable i el més ampli possible amb tots aquells representants polítics que tinguin il·lusió, ganes i estiguin a disposats a treballar en un model de poble de futur". En aquesta primera trobada, cada candidat ha designat els representants de cada partit que continuaran amb les converses bilaterals per tal de configurar el nou govern a la Ràpita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta