27 de maig del 2015

Nova ruta de tapes i sortejos comercials per dinamitzar el nucli antic de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Aquest mes de juny se celebrarà una nova edició de la ruta de tapes “Sabors del Nucli Antic” de Tortosa per dinamitzar comercialment i turística aquests barris de la ciutat. Promoguda conjuntament entre l’Ajuntament de Tortosa i l’Associació de Comerciants del Nucli Antic, torna a comptar amb la participació de vuit bars i restaurants que oferiran una tapa i beguda per 2’5 euros. La ruta es realitzarà els divendres i dissabtes 5 i 6 , i 12 i 13 de juny. El president de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, Joan Iniesta, ha explicat que els clients que hi participen rebran una butlleta on es segellaran les consumicions fetes a cada establiment. D’aquesta manera podran participar en el sorteig d'un sopar per a dos persones totes aquelles butlletes que hauran fet el recorregut sencer.

Paral·lelament, es posarà en marxa una nova campanya comercial al nucli antic. Durant aquests dies, els clients que hauran comprat en qualsevol dels establiments comercials de l'associació obtindran una butlleta de participació amb la qual podran optar al sorteig de diferents premis, que poden ser un lot de productes típics i/o visites turístiques als nuclis antics dels diferents municipis de Catalunya inclosos a la Llei de Barris. El regidor de Promoció Econòmica de Tortosa, Emili Lehmann, ha destacat el lligam comercial i turístic d’aquesta iniciativa.

Lehmann també ha explicat que en el marc de la Setmana Bio que organitza el Departament d’Agricultura de la Generalitat, el proper dissabte 6 de juny la plaça Barcelona de Tortosa acollirà un mercat ecològic amb productes del territori. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta