12 de juny del 2015

ERC i CiU signen un acord de govern de 10 punts programàtics a Roquetes


ROQUETES (Baix Ebre).- Els grups d’ERC i CiU a l’Ajuntament de Roquetes han signat aquest divendres al migdia un acord de govern de deu punts programàtics per al mandat 2015-2019. D’aquesta manera, els republicans, amb sis regidors, i CiU amb dos regidors, revaliden l’acord de govern que ja van subscriure en el mandat anterior. El candidat d’ERC a Roquetes, Francesc Gas, que serà novament proclamat alcalde aquest dissabte, ha explicat que l’únic partit amb el que han tingut converses ha estat CiU, gràcies al bon funcionament de l’acord durant aquests últims quatre anys.

L’acord de govern signat pel candidat d’ERC a Roquetes, Francesc Gas, i el candidat de CiU, Josep Codorniu, proposa, entre d’altres punts, la creació d’una administració més propera i transparent al ciutadà, la dinamització del sector econòmic i empresarial, i vetllar pel compliment dels terminis en la construcció a Roquetes del nou Centre d’Assistència Primària. Gas ha destacat també l’acord signat en suport al procés sobiranista de Catalunya. Per la seua part, el cap de llista de CiU, Josep Codorniu ha explicat que el seu compromís ha estat donar suport a la força més votada. Un compromís, ha dit, que permetrà donar continuïtat als projectes iniciats en el mandat anterior.

Cal recordar que ERC va aconseguir en un primer moment la majoria absoluta, però finalment la Junta Electoral va validar dos vots nuls a PxC que van representar la pèrdua d’un regidor i, per tant, la majoria absoluta dels republicans. / Via Canal 21 Ebre.

El cartipàs de Roquetes queda de la següent manera:


Alcalde:  Francesc A. Gas i Ferré, responsable de l’àrea d’Urbanisme i Medi Ambient,   Governació i Règim Interior.

Primer Tinent d’Alcalde:  Francesc Ollé i Garcia, responsable de l’àrea de Cultura, Educació i Joventut.

Segon Tinent d’Alcalde:  Josep Codorniu i Suñer, responsable de l’àrea de Dinamització Econòmica, Llicencies d’activitat,  i Esports.

Tercer Tinent d’Alcalde:  Maria Teresa  Moreso i Gisbert,  responsable de l’àrea d’Hisenda.

Quart Tinent d’alcalde:  Joan Ignasi Salvatella i Roijals, responsable de l’àrea de Turisme i Festes

Regidora: Maribel Belmonte i Rodríguez,  responsable de l’àrea de Qualitat de Vida.

Regidor: Jordi Baucells i Lluís,  responsable de l’àrea de Roquetes Comunicació, Societat del coneixement  i  Participació ciutadana.

Regidor: Francesc Josep Cabanes i Mola, responsable de l’àrea d’Obres públiques i Serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta