12 de juny del 2015

Roig (PSC) critica el suport d'ERC a CiU ironitzant sobre 'la nova majoria absoluta de Bel' a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, ha valorat aquest divendres l’Acord de Governança Estable entre CiU i ERC. Roig ha qualificat aquest pacte de ‘difús’ i ‘dispers’, amb ‘obvietats’ que republicans i convergents ‘eleven a la categoria d’acords programàtics’. Roig també ha lamentat que CiU torni a basar el seu programa en l’elaboració d’un Pla d’Acció Municipal (PAM), un document que, segons Roig, ha demostrat durant aquest últim mandat que és ‘obsolet’. A més, Roig ha afirmat que la signatura d’aquest acord ha estat una pèrdua de credibilitat per als republicans, que han donat suport a una formació (CiU) que la ciutadania ha castigat.

En aquest sentit, el candidat socialista ha ironitzant amb la nova ‘majoria absoluta’ de Bel i ha insistit en què aquest acord demostra que votar a ERC a Tortosa ha estat votar a CiU. Roig també ha afegit que aquest acord no ha estat cap sorpresa, ja que en darrer any del mandat, amb CiU governant amb majoria absoluta a Tortosa, ERC s’ha apropat en moltes ocasions a les posicions dels convergents. Roig també ha valorat que ERC no hagi volgut liderar un pacte d’esquerres amb Movem Tortosa i el PSC. Segons el candidat del PSC, que els republicans hagin rebutjat el pacte per la posició no independentista del PSC és ‘no tenir vergonya’. De fet, ha recordat que els socialistes donaven el seu aval a un ‘alcalde independentista’ per formar el pacte d’esquerres.

El PSC de Tortosa també ha anunciat que en la sessió d’investidura que se celebra aquest dissabte el grup votarà pel seu candidat, Enric Roig. Pel que fa als propers quatre anys de govern, els socialistes han explicat que faran una oposició ‘responsable’ perquè cal introduir canvis en l’administració local./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta