13 de juny del 2015

Monclús afirma que ERC liderarà una 'oposició constructiva' a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Conscient que la seua decisió de pactar amb CiU sense entrar el govern ha generat controvèrsia en ambients polítics progressistes de la ciutat, el candidat d'ERC, Josep Felip Monclús, ha apel·lat a la "responsabilitat" per haver donat aquest pas. Durant el ple de constitució del nou consistori, Monclús ho ha justificat també en nom del treball per la ciutat i "els que més pateixen", tot recordant la doble condició del partit vers la "sensibilitat social del partit" i al costat del d'alliberament nacional.


"Liderarem una oposició constructiva, de l'esquerra, dels interessos nacionals i socials dels conciutadans", ha reblat. "No volem una Tortosa bloquejada i aturada, no volem fer de la política l'art de l'enfrontament. Al vuitè any de la crisi els ciutadans ja han patit prou", ha argumentat Monclús. El candidat republicà també ha recordat que, entre els compromisos del pacte, figura la consulta per retirar el monument franquista del riu, l'atenció a les persones, o millorar el pont de l'Estat. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta