22 de juliol de 2015

Amposta inicia una campanya de civisme per a la recollida de trastos vells AMPOSTA (Montsià).- L’Ajuntament d’Amposta ha iniciat una campanya de civisme per incidir en la importància del reciclatge de les escombraries i de fer-ho correctament. Especialment, aquesta campanya vol conscienciar el ciutadà del cost que genera a l’Ajuntament el fet de no dipositar les bosses d’escombraries dintre dels contenidors o bé deixar trastos vells a la vora enlloc de portar-los a la deixalleria o fer ús del servei de recollida municipal perquè els vinguin a buscar a casa. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que a més del cost que genera també donar una mala imatge de la ciutat. Tomàs ha recordat que els ciutadans poden trucar al telèfon 977701345 per demanar que els passin a recollir els trastos vells, o bé també poden fer arribar qualsevol incidència a l’Ajuntament a través del telèfon 977702112.

Tomàs ha advertit que al marge de la campanya informativa es sancionarà dels 120 als 12.000 euros les conductes incíviques en matèria d’escombraries. Tomàs ha detallat que l’Ajuntament ingressa pels rebuts de les escombraries 1’3 MEUR i que la pràctica totalitat va a parar al consorci de residus perquè no es fa bé el reciclatge. Uns costos als quals cal sumar les despeses que generen les conductes incíviques. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta