10 de juliol del 2015

Joan Caballol, Iban Rabasa i l'exalcalde de la Torre de l'Espanyol, en la nova executiva intercomarcal d'Unió a l'Ebre


TORTOSA ( Baix Ebre ). - L'exregidor tortosí de Cultura, Joan Caballol; l'exdirector general d'Afers Exteriors de la Generalitat i expresident nacional d'Unió de Joves, Iban Rabasa; el també tortosí Antoni Polo o l'exalcalde de la Torre de l'Espanyol, Eduard Masip, són els noms més coneguts de la nova executiva intercomarcal d’Unió a les Terres de l'Ebre. També hi figura l'exalcalde de Garcia, Francesc Acero, el jove Robert Accensi o altres noms com ara Montserrat Bou, Gerard Vidal i Santiago Samarra. Aquesta setmana, l'anterior executiva intercomarcal,  amb noms com ara Joan Josep Malràs, Joan Antoni Obalat o Enric Simó, van anunciar la seua dissolució i la voluntat de refundar-se a través d'Hereus d'UDC 1931, la plataforma sobiranista crítica amb Josep Antoni Duran i Lleida.

D'acord amb la normativa interna d’Unió Democràtica de Catalunya, davant la dimissió de membres de les intercomarcals de Barcelona Ciutat i de Terres de l'Ebre, i també les comarcals del Vallès Occidental, del Vallès Oriental, del Berguedà, de l'Anoia, del Garraf i del Ripollès, la secretaria d'Organització del comitè de govern d’Unió ha actuat "amb celeritat" i ha procedit a nomenar les persones que composaran la nova direcció d’aquests organismes.

Benet Maimí, que és el secretari d’Organització d'Unió, afirma que el partit inicia “una nova etapa que ens permet continuar creixent i que consolida Unió Democràtica de Catalunya com a partit catalanista i bandera de la Catalunya assenyada”.

Tot seguit adjuntem la composició de la nova intercomarcal d’Unió a l’Ebre:

-Eduard Masip i Jornet
-Joan Antoni Caballol i Angelats
-Antoni Polo i Moya
-Montserrat Bou i Rodríguez
-Francesc Acero i Piñol
-Iban Rabasa i Benavent
-Gerard Vidal i Pallarès
-Santiago Samarra i Fandos
-Robert Accensi i Aiximeno


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta