24 de setembre del 2015

Annabel Marcos (Junts pel Sí) creu que l’Ebre registrarà una alta participació el 27-S



TORTOSA (Baix Ebre).- La número 12 de la candidatura de Junts pel Sí pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Annabel Marcos, ha afirmat aquest dijous que ja s’esperaven que una campanya “molt dura i plena d’amenaces” contra Artur Mas i la resta de membres de la llista independentista. Però ha assenyalat que això ha motivat encara més la gent per mobilitzar-se i votar “sí” a les eleccions del proper 27 de setembre. En aquest sentit, ha dit que està convençuda que diumenge les Terres de l’Ebre també registraran una alta participació.

 Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Marcos ha destacat que tant Convergència com Esquerra han hagut de cedir molt per tirar endavant el projecte de Junts pel Sí, i que això els ha unit “més que mai”. En aquesta línia, l’exdiputada al Parlament ha rebutjat les crítiques del candidat d’Unió, Toni Polo, que va acusar convergents i republicans de no tenir prou voluntat política per tirar endavant la vegueria de l’Ebre. Així, Marcos ha dit que el que li ha faltat al govern català són “competències” per dividir el país en vegueries, i que, entre d’altres motius, per això es vol crear un nou estat.

Finalment, Marcos ha destacat que els bous no hagen entrat gaire en campanya. La convergent ha dit que podrà haver-hi “coses concretes” a partir del 27-S, i ha garantit a les penyes taurines que en una Catalunya independent se seguiran fent festes amb bous a les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta